Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 14.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma hraje poslední mač před dovolenou

Sport

12.5.2022

Autor: Petr Pelíšek

Bude pátek třináctého pro fotbalisty SK Sigma Olomouc šťastným? To se uvidí vpodvečer, od 17.00 totiž hrají odvetu finále střední skupiny FORTUNA:LIGY v Mladé Boleslavi. Jde o konečné umístění, o to, kdo skončí na sedmém místě a dostane milionový bonus.

První zápas v Olomouci před týdnem vyhrála Mladá Boleslav 2:1. Ale zase nebyla o mnoho lepší než Hanáci, ti měli větší šance. Jenže je nedali, ani ze hry, ani z pokutového kopu. Musejí tedy v odvetě jednobrankové manko dohánět. „Nemyslím, že bychom museli něco úplně radikálně měnit oproti domácímu zápasu. Soupeř nás nepřehrával nějak dramaticky, neměl hromadu šancí. Určitě ale musíme více eliminovat jeho technické hráče a taky být nebezpečnější vpředu. Vyjít se dá z poslední dvacetiminutovky," řekl Václav Jílek, trenér SK Sigma Olomouc.

„Máme trochu lepší pozici, ale Olomouc má velmi kvalitní mužstvo, proto musíme navázat na naše výkony v předchozích třech nadstavbových utkáních. Očekávám technický fotbal, při kterém bude na co se dívat," řekl trenér Mladé Boleslavi Pavel Hoftych.

Utkání mezi Mladou Boleslaví a Sigmou Olomouc se hraje v pátek 13. května od 17.00 (rozhodčí Pavel Orel - Lucie Ratajová, Martin Leška).

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip