Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma hraje po korona pauze poprvé doma

Sport

29.5.2020

Autor: Petr Pelíšek

FORTUNA:LIGA se v úterý a ve středu naplno rozběhla po více než dvouměsíční koronavirové přestávce a o víkendu bude nejvyšší soutěž pokračovat 26. kolem. SK Sigma Olomouc hraje doma proti 1.FK Příbram. Hanáky čeká první domácí soutěžní zápas po korona pauze. Zatím si na Andrově stadionu dali jen dva přáteláky – proti Brnu (2:1) a vlastnímu béčku (1:0).

Příbram při ligové premiéře trenéra Pavla Horvátha sice bodovala s favorizovanou Ostravou, ale čekání na ligové vítězství protáhla na 18 utkání. Středočeši v sobotu hrají na stadionu desáté Olomouce s cílem získat první venkovní body v sezoně. Ovšem Hanáci, ti jsou samozřejmě razantně proti, chtějí zabodovat naplno a potvrdit tak plusový bod získaný v úterý za bezbrankovou remízu v Uherském Hradišti.

Na výhru čeká SK Sigma tři kola. „V první řadě se budeme dívat sami na sebe. Potřebujeme doma bodovat. Chystáme si herní varianty tak, abychom Příbram doma přehráli a splnili náš cíl,“ řekl trenér SK Sigma Olomouc Radoslav Látal.

Utkání SK Sigma Olomouc versus 1.FK Příbram se hraje v sobotu 30. května od 14.00.

Jak nastoupí

SK Sigma: Mandous – Sladký, Beneš, Jemelka, Vepřek – Breite – Hála, Houska, Chytil, Falta – Juliš. Trenér Radoslav Látal.
Příbram: Melichar – Kvída, Kingue, Dramé, Nový – Rezek, Polidar, Tregler, Zorvan, Antwi – Slepička. Trenér Pavel Horváth.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Taneční skupina JUST US

Katalog firem » Sport » Tanec, taneční školy

Taneční skupina JUST US existuje v různých podobách od roku 2011. Jsme sehraná parta tanečníků a lektorů z celé ČR, kterou spojuje láska k tanci a hlavně street dance. V současné době mám...