Reklama

Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, venku je 32 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma chce zpět na vítěznou vlnu

Sport

24.11.2023

Autor: Petr Pelíšek

Po reprezentační přestávce se zápasem národního týmu v Olomouci se opět rozjede nejvyšší fotbalová soutěže. SK Sigma vyrazí v sobotu do Karviné. Tam Hanáky čeká od 15.00 duel šestnáctého dějství FORTUNA:LIGY.

„Měli jsme vložený pohárový zápas, tudíž se ten náš program zase tolik nelišil od běžného tréninkového týdne. Na nějaké kondiční doběhávání prostor nebyl. Po Plzni kluci měli volno s individuálními plány a od pondělí už jsme se chystali na další utkání,“ řekl trenér SK Sigma Václav Jílek.  „Ze zápasu v poháru jsme měli čtyři zraněné hráče. Všichni se ale nakonec postupně zapojili do tréninku. Neměly by to být zásadní věci, které by nás třeba měly ovlivnit do konce sezóny. Zpátky už je i Víťa Beneš. Možná teoreticky mohl být připravený i na část pohárového zápasu s Plzní, ale to jsme ještě nechtěli riskovat, protože měl delší výpadek. Teď už je ale připraven,“ podotkl.

Hanáci po sérii malých bodových zisků klesli v tabulce. A rádi by to změnili.  „V Karviné nás čeká velmi důležité utkání. V kontextu posledních, ve kterých jsme nevyhráli, i z pohledu pohody a sebevědomí týmu, by bylo dobré, abychom zápas zvládli za tři body. Ale pro soupeře platí to samé. I on je na pozicích, které chce opustit. Jsme si vědomi kvality soupeře a víme, že každé ligové utkání je složité. Určitě ale uděláme maximum, abychom bodovali naplno,“ řekl Jilek a dodal: „Karviná je mužstvo, které zejména dopředu má kreativní a rychlostní hráče. Není jim vlastní nějaká soubojová hra, spíš jde o brejkovou typologii hráčů. Na to si musíme dát pozor."

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip