Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 19.8 °C

Sigma chce další venkovní výhru

Sport

15.3.2024

Autor: Petr Pelíšek

Fotbalovou FORTUNA:LIGU čeká první reprezentační pauza. Ještě před ní je na programu pětadvacáté kolo, ve kterém hraje tým SK Sigma Olomouc v Mladé Boleslavi. A bude to zápas, ve kterém půjde Hanákům o hodně. Je podstatný pro další vývoj v tabulce vzhledem k umístění v první šestce.

Právě TOP 6 je olomouckým cílem. A šest kol před koncem základní části jsou Hanáci sedmí, mají třiatřicet bodů, stejně jako jejich sobotní soupeř, který je v tabulce šestý. „Vítězství na Baníku je povzbudivá injekce. Je to ale především o každodenní dlouhodobé práci, byť psychika je důležitou součástí výkonu. Hlava dělá hodně. Je to podobné ve všech sportech. Tenista, který nezvládne čtyři mečboly, je taky ve složité situaci. Takže je dobře, že jsme si dokázali, že jsme nezapomněli vyhrávat. Věřím, že by to pro nás mohl být odrazový můstek dál. Je ale důležité dělat kroky od slov k činům,“ řekl trenér SK Sigma Jiří Saňák.

„Mladá Boleslav má mnoho silných individualit. Marek Matějovský, Jusuf, Vasil Kušej, Tomáš Ladra i Marek Suchý v obraně. To jsou všechno hráči, které znám, ale především jsou velmi kvalitní. Především na svém stadionu jsou velmi nepříjemní. Je to ale přímý souboj, chceme vyhrát a chceme se dostat před ně,“ uvedl Saňák.

Zápas FK Mladá Boleslav - SK Sigma Olomouc se hraje v sobotu16. března v 15.00. Delegována k utkání byla trojice rozhodčí ve složení Stanislav Volek - Jan Hurych, David Žurovec.

Pravděpodobné sestavy:

Mladá Boleslav: Mikulec - Kadlec, Suchý, Král, Suchomel - Karafiát, Sakala - Kušej, Mareček, Vaníček - Hilál. Trenér David Holoubek.
SK Sigma Olomouc: Macík - Vraštil, Beneš, Pokorný, Novák - Vodháněl, Zorvan, Breite, Pospíšil, Fortelný - Juliš. Trenér Jiří Saňák.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip