Reklama

Čtvrtek 16. května 2024, svátek má Přemysl, venku je 13.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma bude hrát Tipsport Cup na Maltě

Sport

31.12.2020

Autor: Petr Pelíšek

Hned na začátku ledna zahájí fotbalisté SK Sigma Olomouc přípravu na jarní část sezony. Musí tak totiž udělat co nejrychleji, protože další díl FORTUNA:LIGY startuje už v polovině ledna. Hanáci vyrazí za teplem, budou hrát mezinárodní turnaj Tipsport Malta Cup na ostrově ve Středozemním moři.

Tipsport Malta Cup 2021 čeká fotbalisty SK Sigma Olomouc od 4. do 10. ledna. Jde o mezinárodní turnaj, startují v něm čtyři týmy ze tří zemí. Kromě Hanáků ještě FC Zbrojovka Brno, slovenský Spartak Trnava a rakouský WSG Swarovski Tirol Wattens.

„Maltská strana připravila takové podmínky pro konání turnaje, které je možné reálně splnit a vyhovět všem požadavkům hygienických a vládních nařízení jak na straně České republiky, tak Malty. Všichni účastníci turnaje budou testováni na covid, týmy budou na Maltu dopraveny leteckými speciály, ubytovány v samostatně stojícím hotelu vzdáleném obydleným oblastem a každý tým bude mít svůj vlastní autobus pro přepravu na tréninkové plochy a na zápasy,“ řekl Václav Sochor, šéf komunikace Tipsportu, který turnaj pořádá

„Čekají nás kvalitní soupeři. Možnost odcestovat na soustředění určitě vítáme. Pro tým to bude jenom dobře. Budeme trénovat v jiných klimatických podmínkách, teplta na Maltě se v tomto období pohybuje kolem 18 stupňů, což je pro trénink dostačující. Především však budeme trénovat na přírodní trávě, a to je pro nás stěžejní,“ řekl trenér SK Sigma Radoslav Látal.

Všechny zápasy se odehrají na Národním stadionu v Ta´Qali, bude je vysílat živě Nova Sport.

Výprava Sigmy se na Maltu vydá v pondělí 4. ledna společně se Zbrojovkou Brno. Letecký speciál s oběma týmy vzlétne v 9:00 z brněnského letiště. „Tím, že letíme z Brna, nám odpadá dlouhé cestování, určitě to je výhoda,“ uvedl Látal. Zpět poletí Sigma i Brno v neděli 10. ledna v 9.00.

Před odletem čeká hráče testování na koronavirus, to samé po příletu a pak také před odletem zpět do domoviny.

Program turnaje
Středa 6. ledna
14.00: FC Zbrojovka Brno - WSG Swarovski Tirol Wattens
18.00: SK Sigma Olomouc – FC Spartak Trnava
Sobota 9. ledna
14.00: o 3. místo
18.00: finále

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Kemp Krásná Morava

Katalog firem » Sport » Sportovní zařízení, centra

Pozvánka na sledování Mistrovství světa v hokeji

Datum: Od 10. května
Místo: Kemp Krásná Morava

Milí hokejoví fanoušci,

přijměte naše pozvání k společnému sledování Mistrovství světa v hokeji přímo v Kempu Krásná Morava! Pro tento sportovní zážitek jsme pro vás připravili 3 velké televize pod krytým stanem, kde na vás bude čekat nejen skvělý hokej, ale i výborné jídlo a pití z našeho bistra.

Užijte si atmosféru plnou napětí a povzbuzujte naše s čerstvým občerstvením v ruce! Nezapomeňte si rezervovat stůl, aby vám nic neuniklo z těch nejlepších momentů turnaje.

Rezervace stolu:
- E-mail: recepce@krasnamorava.cz
- Osobně na bistru

Těšíme se na vaši účast a společné fandění!
Kemp Krásná Morava