Reklama

Pondělí 13. května 2024, svátek má Servác, venku je 21.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma: Daněk a Šíp prodloužili smlouvy

Sport

1.2.2021

Záložníci Kryštof Daněk a Jáchym Šíp budou i nadále nosit modrý olomoucký dres. S SK Sigma Olomouc prodloužili smlouvy do 30. června 2025. Klub o tom informoval na svém webu.

„Kryštof a Jáchym jsou talentovaní hráči. Už v mládežnických kategoriích podávali skvělé výkony a jsme rádi, že v Sigmě pokračují dále. Vidíme v nich budoucnost našeho klubu,“ uvedl po podpisu smluv sportovní manažer Ladislav Minář. 

„Těší mě, že oba hráči podepsali nové smlouvy, které jsou odrazem jejich fotbalového vývoje, pracovitosti a v neposlední řadě důvěry, kterou do nich klub vkládá. Sigma navazuje na svoji dlouhodobě vynikající práci s mládeží a já jsem přesvědčen, že právě Jáchym s Kryštofem budou dalšími z dlouhé řady olomouckých odchovanců, kteří se prosadí v rámci českého i evropského fotbalu," řekl Viktor Kolář, šéf fotbalového úseku agentury Sport Invest, který oba hráče zastupuje.

Kryštof Daněk (vlevo) a Jáchym Šíp. Foto: sigmafotbal.cz

Kryštof Daněk nastoupil v nejvyšší české lize v 11 zápasech, první ligový gól se mu podařilo vstřelit v posledním domácím utkání Sigmy proti Opavě. Jáchym Šíp zatím na svůj první start v první lize čeká, již však nasbíral několik startů v přátelských zápasech áčka. Na podzim nastupoval k mistrovským utkáním za béčko v Moravskoslezské fotbalové lize. (red)

Reklama

Restaurace Varna - RESTAURACE UZAVŘENA

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Nekuřácká restaurace v centru, kavárna, bar. O víkendu párty propojená s diskotékou Varna.