Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 2.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Šestá řada oblíbené Fuckup Night opět hlásí své konání. Těšit se můžete na hosta až z New Yorku!

Zprávy z regionu

9.11.2022

red

Je třeba se poučit z každého neúspěchu a nejlépe se nad ním ještě pobavit. Právě FuckUp Night Olomouc toto dokonale spojuje, když během jednoho večera vystoupí několik řečníků, kteří v krátkých vystoupeních představí nezdary, které jim jejich profesní život přinesl.

"Akce jistě zaujme každého, kdo v sobě má špetku škodolibosti. Naši hosté uměli své neúspěchy obrátit v úspěch, uměli se z nich ponaučit a nebrali je jako prohru. Akce rozhodně není o tom, že se budeme jen škodolibě smát nezdarům řečníků," komentuje přípravy Radek Holík, který spolu s ostatními členy týmu olomouckého coworkingového centra Vault 42 letošní akci s podtitulem Creative special připravuje.

Barbora Jánová

První odtajněnou speakerkou letošní FuckUp Night je Barbora Jánová! Herečka, dramaturgyně a produkční. Poté, co ji nepřijali ke studiu herectví na konzervatoři, vystudovala obchodní akademii. Tehdejší přítel ji ale přesvědčil, ať se přeci jen věnuje herectví. Nyní můžete Barboru vidět v několika seriálech, filmech i divadelních představeních.

Patálie – Naty a Lia

Už jste slyšeli o podcastu Patálie? Naty a Lia se v něm s posluchači dělí o všemožné životní patálie! Holky se znají už několik let a za tu dobu se jim v životě odehrálo tolik patálií, že si na jejich základě postavily podcast. Na letošním FuckUpu se na ně můžete těšit!

Knihařka – Kateřina Mestická

Na FuckUp se za námi zastaví také Kateřina Mestická alias KNIHAŘKA, která nejen na sociálních sítích sdílí své knihařské nadšení! Krásy knihařského řemesla začala objevovat jako samouk, a co vše se jí postavilo do cesty nám prozradí už ve čtvrtek 24. listopadu! Jsme zvědaví, co vše se dozvíme a moc se těšíme.

Yemi A.D.

Letos jsme si pro vás připravili malé překvapení! Na FuckUp Night se k nám připojí až z New Yorku tanečník, choreograf, herec a známý režisér Yemi A.D. Známá je především jeho spolupráce s americkým hudebníkem Kanyem Westem. Yemi se k nám ale připojí, aby se podělil o své neúspěchy, které ho na cestě provázely. Moc se těšíme!

Nejen tito, ale i další spíkři budou o svých fuckupech povídat ve čtvrtek 24. listopadu od 19 hodin v kině Metropol. Vstupenky na šestý ročník akce si můžete zakoupit na webových stránkách kina Metropol.

Více informací o vystupujících a akci naleznete na oficiální facebookové události FuckUp Night Olomouc.