Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 6.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sedmý Local Event se blíží. Tentokrát pomůže malému Kristiánkovi a nabídne stylovou party s Kapitánem Demo

Tipy a názory

6.10.2022

Autor: Lenka Šťastná

Všichni milovníci módy, dobré zábavy, ale i ti, co rádi pomáhají druhým, by si do svých diářů měli zapsat datum 7. října. V tento den proběhne v pořadí již sedmý Local Event, který se stejně jako další ročníky ponese v duchu life-style a design. Pořadatelé opět slibují, že se máte na co těšit, koneckonců jen účast Kapitána Dema zní přímo skvěle. A vůbec poprvé půjde i o akci s charitativním přesahem, pomáhat se totiž bude malému Kristiánkovi... ;)

Local Event plný módních přehlídek, designu, zábavy i dobrého jídla tentokrát proběhne v pátek 7. října v prostorách Cafe New One. Organizátorky Local Eventu, Zuzana Sedláčková, majitelka showroomu s originální italskou módou MILLY, a Petra Neoralová, majitelka Neo Beauty Clinic, se shodují, že se jim opět podařilo naplánovat akci s pestrým programem. Během večera se můžete těšit hned na pět módních přehlídek a nebude chybět ani tradiční minimarket, na kterém se budou prezentovat lokální značky, a kde si můžete zakoupit zakoupit třeba i módní doplňky. O hudební doprovod se bude starat DJ Rocky a třešničkou na dortu bude vystoupení Kapitána Dema, které slibuje opravdu nezapomenutelný zážitek s jeho legendárními hity Zlatíčka, Čardáš a spoustou dalších.

Tentokrát však Local Event nebude jen o módě a skvělé zábavě, ale bude také pomáhat tam, kde je to potřeba. "Nechtěli jsme, aby nadále zůstal Local Event jen party akcí bez sociálního zásahu. Chtěli jsme dát najevo, že tak jako podporujeme vybrané produkty či zviditelňujeme méně známé značky, tak chceme v této specifické době pomoci někomu, kdo to potřebuje. O pomoc jsme poprosili Věru Zukalovou z Dobrého místa pro život, protože ta má kolem sebe spoustu lidí, kteří potřebují pomoci," říká jedna z organizátorek akce Petra Neoralová, majitelka Neo Beauty Clinic.

Malý Kristiánek se narodil zcela zdravý, ovšem osud k němu štědrý nebyl. Oslavil už sice deváté narozeniny, ale má nejen metabolické onemocnění, ale také hypotonii, hypotrofii, hepatopatii, mitochondriální onemocnění, FoA a Ehlers-Danlosův syndrom susp. Trpí těžkou formou plagiocefalie komplikovanou metabolickým onemocněním. Navíc má diagnostikovaný autismus, JIA revmatoidní ardtiktidu, zelený zákal a laidenskou mutaci. Přes to všechno však neztrácí radost ze života, je veselý a rád s maminkou jezdí na výlety. Jediné, co mu chybí, a co by mu každodenní život usnadnilo, je elektrický vozík, který bohužel pojišťovna nehradí. A právě na ten přispějí všichni návštěvníci sedmého Local Eventu zakoupením vstupenky. Stojí 990 korun a zakoupit ji můžete online nebo u pořadatelů akce - v Neo Beauty clinic, MILLY Fashion či v Cafe New One.

"Víme, že je spousta rodin a podobných příběhů jako ten Kristiánkův, tak pevně věříme, že i příště se podaří pomoci," dodává závěrem Petra Neoralová.

Hlavním partnerem Local Eventu je stavební společnost Weisstaw, partnery večera jsou BCAGENCY, kteří si vzali pod patronát mediální a vizuální podobu akce.

Partnery jsou dále MAXIMALIST, Open Wine, Nixski, Škola Populo, PSS Přerovská stavební a.s., FENIX Solutions, Svatební centrum CAXA, Cafe New One, které akci spolupořádá, LOYZA, panconnect, Flora Optik, G centrum, TOPDRESS, Šperky Leona Korhoňová, SUNWELL. Podporovateli jsou PRORENTAL, Navarafoto.cz, Kytka jako Brno, Creas, Art Hair Design, kopirovani-reklama.cz, bpstavby.cz, neosportclinic.cz. Mediálními partnery jsou olomouc.cz a ol4you.cz.