Reklama

Středa 1. května 2024, dnes je Svátek práce, venku je 16 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sedmnácté kolo startuje Sigma v Boleslavi

Sport

28.1.2021

Autor: Petr Pelíšek

Předehrávku 17.kola FORTUNA:LIGY obstará utkání FK Mladá Boleslav versus SK Sigma Olomouc. Hosté jsou favoritem, když domácí bojují o udržení a navíc s Hanáky na svém stadionu v předchozích třech zápasech prohráli. Hraj se v pátek 29. ledna od 18 hodin.

Sigma v minulém kole doma porazila Opavu 4:1, z výhry se radovala po sedmi utkáních. „Tři body jsou pro nás velkým povzbuzením. Navíc jsme vstřelili 4 branky a to je slušná porce. Zápas vyzněl v náš prospěch, soupeři jsme toho moc nedovolili, zaslouženě jsme vyhráli,“ řekl asistent trenéra Jiří Neček klubovému webu.  „Dotahovali jsme se ve více hráčích do vápna soupeře. Hlavně záložníci na tom zapracovali, z toho pak vznikaly přečíslení a góly,“ podotkl Neček.

Na Andrově stadionu věří, že tým vítězství potvrdí a nějaké ty body uhraje také v Boleslavi. „To bychom rádi, ale každé utkání je jiné. Hrajeme venku, bude to také o tom, co nám Boleslav dovolí. Uvidíme, jak se obě mužstva připraví. Očekávám kvalitní a náročné utkání. Boleslav hrála na Spartě velice ofenzivně a herně vypadala solidně,“ řekl Neček.

 

Středočeši během zimní pauzy posílili, navíc se jim uzdravil špílmachr Matějovský. Takže i přes postavení v tabulce nebude mít Sigma lehkého soka. „Změny jim přinesly oživení. Především je pro ně důležité, že se jim po zranění vrátil Marek Matějovský, který dává hře punc. Má skvělé skryté přihrávky. Pro Boleslav je jeho návrat velkým povzbuzením.  Čeká nás bojovný a důrazný soupeř,“ uvedl Neček.

Kvůli čtyřem žlutým kartám bude chybět Radim Breite. Pro zranění jsou mimo hru Jáchym Šíp a Milan Kerbr.

Jako hlavní rozhodčí byl delegován Alex Denev, na pomezí mu budou asistovat Kamil Hájek a Jan Dohnálek. Přímý přenos vysílá ČT 2.

Jak nastoupí?

FK Mladá Boleslav: Diviš – Řezník, Šimek, Křapka, Preisler – Pech, Matějovský – Douděra, Budínský, Ladra – Jiří Klíma. Trenér Karel Jarolím.
SK Sigma Olomouc: Mandous – Hála, Hubník, Poulolo, Zmrzlý - Zahradníček, Houska, Greššák, Breite, González – Nešpor. Trenér Radoslav Látal.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

PNEUBAZAR - PNEUSERVIS

Katalog firem » Auto - moto » Pneuservis

Provádíme ekologickou likvidaci vozidel zdarma. Pro likvidaci vozů a autovraků jsme certifikování společností CALLPARs System. Náš pneuservis nabízí výměnu pneumatik, montáž a demontáž ko...