Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 15.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

ScioŠkola Olomouc zve na Den otevřených dveří

Zprávy z regionu

19.9.2018

Autor: red

Základní vzdělávání trochu jinak. Přesně to nabízí olomoucká ScioŠkola, kterou najdete na Horním náměstí. Už 26. září od 13:00 do 16:00 pořádá tato škola Den otevřených dveří.

Foto: Archiv ScioŠkoly Olomouc

Scioškola Olomouc se prezentuje jako škola, do které se děti těší a která má skutečné výsledky. "Jsme škola otevřená různým podnětům. Nedržíme se dogmaticky jedné určité pedagogické doktríny. Díky dlouhodobému působení Scio v oblasti vzdělávání spojeným se sledováním vzdělávacích trendů, odborných analýz a studií, jsme přesvědčeni, že není jen jedna konkrétní metoda či pedagogická škola, která by byla vhodná absolutně. Svou práci stavíme na individuálním přístupu k dítěti, a proto k různým dětem a k různým cílům volíme různé metody, u kterých vždy vyhodnocujeme jejich vhodnost, potenciální efektivitu a proveditelnost," píše se v charakteristice základní školy.

Den otevřených dveří nabízí možnost seznámit se se školou, jejím prostředím, pedagogy, metodamy výuky, jednotlivými přístupy, ale také s rodiči dětí, které školu už navštěvují. Děti si mohou zkusit i vícedenní "ochutnávku" zdarma. 

Den otevřených dveří se uskuteční ve středu 26. září od 13:00 do 16:00. Poté ve škole pokračuje program přednáškou Jana Kumstáta - Výchova bez poražených. Předem se hlaste na email aneta.antlova@scioskola.cz. Horní náměstí 8, Olomouc.

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip