Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 5.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Šantovské trhy lákají před víkendem na produkty od regionálních trhovců

Tipy a názory

9.7.2021

Autor: red

Chcete si před víkendem nakoupit kvalitní ovoce, zeleninu, pečivo, sýry, uzeniny a další zajímavý sortiment? Šantovské trhy představí regionální producenty farmářských i řemeslných výrobků, kde najdete přesně takový sortiment. Na své si zaručeně přijdou příznivci bio produktů, farmářských i řemeslných výrobků a na místě budou také prodejci květin, výrobci keramiky a šperků.

Ilustrační foto

Foto: Depositphotos.com

Návštěvníci Galerie Šantovka si mohou během dnešního dne užít klasické Šantovské trhy, které budou probíhat přímo v prostorách obchodního centra. V příjemném a přátelském prostředí mají návštěvníci možnost připravit si své spížky na víkend. V nabídce bude více než patnáct regionálních producentů a těšit se můžete na stánky s vejci, ovocem, zeleninou, marmeládou, ovocným vínem, svíčkami, voskem, dřevěnými hračkami, keramikou, pivem, uzeným masem, houbami, šperky, gold tyčinkami a batikou.

"Bude to letos už třetí námi pořádaný trh, kde se snažíme podporovat naše regionální producenty farmářských i řemeslných výrobků," vysvětluje marketingový koordinátor Galerie Šantovka David Podstata a doplňuje, že za povšimnutí určitě stojí i návštěva FunParku u Galerie Šantovka, kde se bude odehrávat festival Vinaři na Šantovce.

Šantovské trhy budou probíhat dnes po celý den až do večerních 18 hodin. Přijďte a užijte si jedinečnou příležitost a nasát tu správnou tržní atmosféru a nakupte si zde něco dobrého na víkend! ;)

Na další Šantovské trhy se můžete těšit v těchto termínech: 30. 7., 14. 8., 28. 8., 4. 9., 25. 9., 9. 10., 23. 10.

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip