Reklama

Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, venku je 19.5 °C

Šantovka Star(t)s představí volnočasové oblečení Cool gang. Přijďte se podívat na stylové kousky

Zprávy z regionu

11.6.2024

Autor: red

Šantovka Star(t)s tento týden představí módní brand Cool gang. Jde o českou značku stylového, volnočasového oblečení. Za projektem stojí podnikatelka Lenka, která své výrobky navrhuje a vyrábí z těch nejkvalitnějších materiálů. Určitě si prezentaci jejího zboží nenechte v Šantovce ujít!

Při návrhu oblečení značky Cool gang je kladen důraz nejen na kvalitu materiálů, ale i na originalitu a neotřelý design. Zaměřuje se také na velmi žádaný a oblíbený styl matchymatchy.

"Jsem maminka teď už devítileté dcery Valentýnky, nevlastní máma osmnáctiletého syna, milující žena mého muže a tak trochu začínající "podnikatelka" malého módního e-shopu, který začal jako můj koníček a postupně se stává součástí naší rodiny. Jsem empatický a hodný člověk, který se snaží vždy vše vyřešit a zařídit hlavně ke spokojenosti mého zákazníka a vážím si každého, kdo můj e-shop navštíví," říká o sobě a svém projektu majitelka Lenka

Více informací najdete na Šantovka Star(t)s (santovkastarts.cz)

O projektu Šantovka Star(t)s

Šantovka nejsou jen nákupy, jídlo a zábava, ale také design, řemesla, lokální značky, udržitelnost a kreativita. To vše v novém projektu ŠANTOVKA STAR(T)S. Pomáháme startupům, řemeslníkům, studentům, umělcům a všem, kteří přicházejí s originálními nápady. Vizitky jednotlivých projektů, které se představí v Šantovka Star(t)s, jsou publikovány na webu www.santovkastarts.cz.

Reklama

KONVIKT bistro & bar

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Nová značka v Univerzitní 3. Pro studenty i pracující. Od pondělí do soboty, od osmi do půlnoci. Ráno snídaně a prvotřídní káva, v poledne lehčí zdravý oběd, večer zase bar moderního s...