Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 5.3 °C

Rychlé, stabilní a hlavně bez závazku! Tak má vypadat ideální připojení k internetu

Advertorial

9.12.2019

roc

Taky vás již nebaví neustále padající nebo pomalý internet? Takové starosti klidně hoďte za hlavu. Telekomunikační operátor LIBLI se stal součástí rodiny Nordic Telecom a díky tomu do našeho kraje společně přináší vysokorychlostní internet, který je stabilní, bez závazku nebo datových limitů. Lidem tak nabízí volnost.

5G, optika i Wi-Fi

  • Libli součást rodiny Nordic telecom
  • Stabilní internet bez závazku
  • 50% sleva na půl roku
  • Objednávka na www.libli.cz

Nordic Telecom pokrývá postupně další lokality svým Nordic 5G-ready internetem. Připojení je šířeno v licencovaném pásmu na frekvenci 3,7GHz, které není rušeno dalšími sítěmi Wi-Fi nebo jiným zařízením. Vyhrazené pásmo tak zaručuje rychlé a stabilní připojení k internetu, a to i za nepříznivých povětrnostních podmínek. Licencované pásmo si jednoduše můžete představit jako čtyřproudou dálnici, kterou využívají jen zákazníci Nordic Telecom. 

Vybrat si můžete ze dvou variant: Nordic 5G o rychlosti 40 Mb/s, který je určený k běžnému užívání a stahování dat, nebo zákazníky nejoblíbenější tarif Nordic 5G Plus o rychlosti 100 Mb/s. To splňuje požadavky na internet pro velmi náročné domácnosti.

Tam, kde ještě není 5G-ready připojení dostupné, poskytuje LIBLI své služby na kvalitní Wi-Fi síti (až 30 Mb/s) a v bytových domech samozřejmě na optickém kabelu (až 1000 Mb/s). 

Vánoční nadílka

Noví zákazníci nyní mohou získat internet s 50% slevou na půl roku a instalaci za 495 Kč. Pro získání této vánoční nabídky stačí na www.libli.cz zadat adresu, vybrat tarif a vyplnit objednávku. Nabídka platí pouze do 5. 1. 2020.