UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!
Roman Paulus & Pavel Sapík: Nenechte si ujít jarní degustační večer
Tak tohle si určitě nenechte ujít. Roman Paulus pozval do svého podniku dlouholetého přítele a gastro mága Pavla Sapíka. Dva kuchaři z české Top Ten spojili síly a připravili pro vás originální jarní menu. Okouzlí vás zajímavými kombinacemi a nevšedními nápady. Menu doprovodí neméně zajímavá vína z Francie, Itálie, Německa a Rakouska.
Pavel Sapík pokračuje v tradici kuchařského řemesla po svém otci Jaroslavovi (neplést). Zatímco Jaroslav vede restauraci zaměřenou na českou klasiku v Klokočné, Pavel již téměř dvě desítky let šéfuje finediningovému konceptu Terasa u Zlaté studně na pražské Malé straně. Podnik patří k tomu nejlepšímu, co v posledních letech pražská gastronomie nabízí. Vysokou úroveň restaurace potvrzují i četná ocenění – např. nejlepší podnik ČR podle TripAdvisoru, Michelin Guide nebo nejlepší restaurace výběru Grand Restaurant Pavla Maurera. Sám Sapík má za sebou řadu zahraničních stáží a pravidelně reprezentoval zemi na řadě mezinárodních kuchařských soutěží. To nejdůležitější ale je, že Pavel Sapík je výborný a talentovaný kuchař a pohodový člověk.
Degustační večeře s Romanem Paulusem a Pavlem Sapíkem se uskuteční ve čtvrtek 21. dubna od 18 hodin v Bistru Paulus. Více informací o pětichodovém degustačním menu, i možnost nákupu vstupenek, naleznete tady →
Bacania - Rumunské a řecké potraviny
Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace
Připravujeme jídla z originálních surovin, bez glutamátů a náhražek. U nás ochutnáte autentická zdravá jídla z rumunské a řecké kuchyně!

DNES
Evropský pohár zase na Hané – Sigma proti Malmö
Zprávy z regionu
DNES
Italský večer U Svatých již tento víkend!
Zprávy z regionu
DNES
Za trvalý pobyt dostanete deset tisíc. Město cílí na nepřihlášené občany
Zprávy z regionu
DNES