Reklama

Neděle 29. května 2022, svátek má Maxmilián, venku je 5.7 °C

Roman Paulus & Pavel Sapík: Nenechte si ujít jarní degustační večer

Tipy a názory

8.4.2022

Autor: red

Tak tohle si určitě nenechte ujít. Roman Paulus pozval do svého podniku dlouholetého přítele a gastro mága Pavla Sapíka. Dva kuchaři z české Top Ten spojili síly a připravili pro vás originální jarní menu. Okouzlí vás zajímavými kombinacemi a nevšedními nápady. Menu doprovodí neméně zajímavá vína z Francie, Itálie, Německa a Rakouska.

Pavel Sapík

Pavel Sapík pokračuje v tradici kuchařského řemesla po svém otci Jaroslavovi (neplést). Zatímco Jaroslav vede restauraci zaměřenou na českou klasiku v Klokočné, Pavel již téměř dvě desítky let šéfuje finediningovému konceptu Terasa u Zlaté studně na pražské Malé straně. Podnik patří k tomu nejlepšímu, co v posledních letech pražská gastronomie nabízí. Vysokou úroveň restaurace potvrzují i četná ocenění – např. nejlepší podnik ČR podle TripAdvisoru, Michelin Guide nebo nejlepší restaurace výběru Grand Restaurant Pavla Maurera. Sám Sapík má za sebou řadu zahraničních stáží a pravidelně reprezentoval zemi na řadě mezinárodních kuchařských soutěží. To nejdůležitější ale je, že Pavel Sapík je výborný a talentovaný kuchař a pohodový člověk.

Degustační večeře s Romanem Paulusem a Pavlem Sapíkem se uskuteční ve čtvrtek 21. dubna od 18 hodin v Bistru Paulus. Více informací o pětichodovém degustačním menu, i možnost nákupu vstupenek, naleznete tady →

Reklama

Golf Resort Olomouc

Katalog firem » Sport

Hotel se nachází v podhůří Oderských vrchů, obklopen krásnou přírodou. Je součástí golfového komplexu, sestávajícího z Mistrovského 18 jamkového hřiště, tréninkového 9 jamkového ...