Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 6.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Řidič srazil cyklistku a ujel. Neviděli jste nehodu?

Krimi

14.6.2019

Autor: red

Policisté Dopravního inspektorátu Olomouc se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění dopravní nehody, která se stala ve čtvrtek 13. června v půl osmé večer na silnici II/570 v katastru obce Hněvotín a při pátrání po vozidle a jeho řidiči. Neviděli jste nehodu?

Foto: Policie ČR

"Z prvotního šetření vyplývá, že na předmětné komunikaci měl dosud nezjištěný řidič s blíže neustanoveným vozidlem tmavé barvy, pravděpodobně cizí registrační značky, který jel ve směru od Hněvotína na Olomouc, při úkonu předjíždění na rovném úseku komunikace, zavadit pravým zpětným zrcátkem do předjížděné šestnáctileté cyklistky. Řidič s vozidlem pokračoval dál, k Olomouci, aniž by zastavil a zraněné cyklistce poskytl pomoc. Ta odjela do místa bydliště a poté byla převezena do nemocničního zařízení na ošetření. Při nehodě byla zraněna. Škoda na jízdním kole je odhadována na předběžně 1 000 korun," popsala policejní mluvčí Irena Urbánková.  

Svědci, kteří nehodu viděli, případně řidiči, kteří kolem místa nehody projížděli a svými informacemi by tak mohli přispět k jejímu objasnění a sdělit poznatky k dosud neznámému vozidlu a jeho řidiči, ať kontaktují policisty Dopravního inspektorátu Olomouc, a to buď osobně, anebo telefonicky na adrese: Třída Kosmonautů 189/10, Olomouc, na tel. 974 766 251 nebo 974 766 591, e-mail: ol.di.podatelna@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158.

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip