Ramen, grilované krevety i vepřový bok v teryiaki omáčce. Bistro Helen chystá pop up v japonském stylu
Třetí březnový víkend bude v Bistru Helen patřit japonské kuchyni. Šéfkuchař Tom Juřík pozval do Helen Mišo Nestora z Telegraph Cafe, který ji umí jako málokdo v regionu. Přijďte v sobotu 18. března po celý den na Ramen pop up, nebo o den později na nedělní brunch s chutí Japonska.
V sobotu vás od 11 do 19:30 hodin čekají tři druhy dlouho tažené japonské nudlové polévky ramen, které doplní maso, zelenina a tradiční východoasijské ingredience – např. řasy, výhonky, jarní cibulka, čajová vejce nebo sójová omáčka. V nabídce bude vepřový ramen s porchettou, hovězí s morkovou kostí a gyózou a veggie ramen se zeleninou a dýní. Kdo nemusí polévku, určitě ocení grilované krevety s koriandrovou rýží, mangem, chilli a česnekem.
Při nedělním brunchi najdete v menu vedle vašich oblíbených benediktů na tři způsoby (včetně vege verze) taky lososovou rolku v tempuře, polévku tom yum, vepřový bok v teryiaki omáčce s krevetami a jasmínovou rýží nebo oblíbený dezert matcha cheescake. Brunch bude probíhat od 9 do 15 hodin.
"Život bez vášně je jako rámen bez poctivého vývaru, prostě o ničem," říká Mišo. Od střední školy jde za svým cílem – stát se sushi masterem a šéfkuchařem asijské restaurace. Po cestě k cíli se potkává i s gastronomií dalších částí světa. Miluje spojování klasických kuchyní různých zemí s chutěmi Asie. Před Telegraphem působil v olomouckém projektu Fishi Sushi.
ZAŽEŇ NUDU
PÁRTY A KARNEVAL V našich prodejnách celoročně nabízíme barvy na obličej SNAZAROO a speciální efekty na tělo (umělá krev, tekutý latex). Dále u nás naleznete kostýmy, doplňky a dekorac...

DNES
Historicky třetí Miss Šantovka se stala Hana Cermanová z Liberce. Spolu s ní získaly korunky i další čtyři dívky
DNEŠEK
DNES
Dnešek: Velikonoční Děláme to ve třech i pětapadesátiny kapely Progres 2
Sport
22.3.2023
BK REDSTONE je po výhře v Hradci kousek od záchrany
Sport
22.3.2023