Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 2.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

První a druhá liga fotbalu se zase rozjedou

Sport

12.5.2020

Autor: Petr Pelíšek

Na dnešním zasedání Ligového grémia v pražském O2 universum hlasovali o pokračování aktuálního soutěžního ročníku i po klíčovém datu 30.6.2020 delegáti komor obou soutěží zvlášť.

Ze šestnácti zástupců klubů nejvyšší soutěže se pro restart sezóny a jeho dokončení v červenci vyslovilo třináct klubů, proti návrhu nebyl nikdo. Zástupci tří klubů (Karviná, Opava a Zlín) se zdrželi hlasování.

Naproti tomu hlasování klubů druhé nejvyšší soutěže bylo jednoznačné a s prodloužením sezóny po měsíci červnu souhlasilo patnáct klubů, jediný klub Baník Sokolov se vyjádřil proti.

Podobné tempo nabere i druhá nejvyšší soutěž, kterou čeká ještě třináct ligových kol. FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA se rozjede v týdnu po 25. květnu a vyvrcholí barážovými boji o postup v průběhu července.

Přesné termíny všech utkání obou nejvyšších soutěží do konce základní části včetně informací o rozložení televizních přenosů zveřejní Ligová fotbalová asociace v následujících dnech.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip