Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 6.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Projekt Šantovka Living má za sebou významný úspěch. Zvítězil v soutěži o nejlepší rezidenční projekt v zemích střední a východní Evropy

Zprávy z regionu

27.4.2023

Autor: red

V pražském hotelu Fitzgerald se ve středu 26. dubna uskutečnil galavečer předávání prestižních mezinárodních developerských ocenění HOF AWARDS 2023. V soutěži o nejlepší rezidenční projekt v zemích střední a východní Evropy v náročné mezinárodní konkurenci zvítězil olomoucký projekt Šantovka Living developerské skupiny Redstone podnikatele Richarda Morávka. Až za ním skončily ambiciózní projekty z Varšavy, Budapešti, Bukurešti či Lodže.

Projekt Šantovka Living

Exkluzivní udílení cen Best of the Best Hall of Fame Awards je vyvrcholením série jednotlivých národních ocenění CIJ Awards. Projekt Šantovka Living získal titul rezidenční projekt roku v ČR v rámci CIJ Awards v roce 2022. Cenu z rukou CEO/editora magazínu CIJ Roberta Fletchera převzal obchodní ředitel skupiny Redstone Jan Lukáš. Ve vrcholném mezinárodním klání navzájem soutěží vítězné projekty a společnosti ze střední a východní Evropy, aby se určilo, který projekt je skutečně nejlepší z nejlepších. V letošním ročníku se utkali v několika kategoriích projekty z České republiky, Slovenska, Polska, Maďarska, Rumunska a Srbska. Inovativní a transparentní systém hodnocení kombinoval hlasování předních realitních specialistů v třiatřicetičlenné mezinárodní porotě s hlasováním vybraných čtenářů magazínu CIJ z celého posuzovaného regionu.

V nejužším výběru se olomoucký projekt utkal s konkurenčními projekty Grand Corvin 2 - VIII District společnosti CORDIA (Budapešť, Maďarsko), Fuzja II společnosti Echo Investment (Lodž, Polsko), Apartementy Elektrownia společností Tristan Capital Partners a White Star Real Estate (Varšava, Polsko) a H Pipera Lake - phase I společnosti Hagag Development Europe (Bukurešť, Rumunsko).

Pořadatel soutěže magazín Construction and Investment Journal – CIJ (součást skupiny RPMG) byl založen v roce 1995 a poskytuje digitální zpravodajství v anglickém jazyce z oblasti developmentu a realitního průmyslu ve střední a východní Evropě, EU, Velké Británii a USA. Národní CIJ Awards mají nejdelší tradici mezi soutěžemi hodnotícími komerční nemovitosti v České republice. Už 23 let se snaží posuzovat developerské projekty podle posledních trendů na místních, regionálních a mezinárodních trzích s nemovitostmi. V roce 2013 v soutěži zvítězil olomoucký projekt Galerie Šantovka v kategorii Best Shopping Center Development.

"Při zakládání skupiny Redstone jsme si stanovili ambiciózní cíl: přinášet do regionů ČR projekty mezinárodně srovnatelné kvality inspirované nejlepší praxí v Evropě i ve světě. Prestižního ocenění si velmi vážíme, je pro nás důkazem, že jdeme správným směrem a velkou motivací, abychom v našem úsilí vytrvali," komentoval ocenění zakladatel skupiny Redstone Richard Morávek. "Chci při této příležitosti poděkovat skvělému týmu svých spolupracovníků, bez jejichž nasazení, profesionality a invence bychom úspěchů nedosáhli. Jsem na ně opravdu pyšný. Jsme hrdí, že můžeme reprezentovat město Olomouc a Českou republiku na mezinárodním poli," dodal Richard Morávek, jehož působení v oblasti developmentu odstartoval úspěšný projekt obchodně-společenského centra Galerie Šantovka v Olomouci.