Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 15.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Příjezd do Olomouce komplikují kolony. Silnice u Peugeotu je zúžena kvůli opravám

Zprávy z regionu

18.10.2019

Autor: red

Pořádnou dávkou trpělivosti se musí obrnit všichni, kteří směřují od pátečního rána do centra města ve směru od Velké Bystřice. U kruhového objezdu u Peugeotu je zúžena silnice I/35, provoz je sveden do jednoho pruhu. Tato situace potrvá až do nedělní půlnoci. Příští víkend nás čekají opravy v druhém směru (na Olomouc).

Ilustrační foto

Foto: Depositphotos.com

Je uzavřen úsek od místa cca 130 metrů před okružní křižovatkou I/35 ul. Lipenská se silnicí III/4436 ul. Hamerská v Olomouci po místo cca 300 metrů za touto okružní křižovatkou. Během uzavírky je zachován obousměrný provoz, je potřeba ale počítat se zdržením trvajícím až několik desítek minut, a to zejména v ranní a odpolední dopravní špičce.

V době částečné uzavírky jsou dotčené linky městské hromadné dopravy vedeny v obou směrech po trase beze změny a obslouží všechny zastávky. Výjimkou je spoj č. 7 linky 891343. Ten je veden z okružní křižovatky u prodejny Peugeot po silnici I/35 směr Přáslavice, III/44317 Velká Bystřice, III/4432, III/4433 Bukovany a dále po trase. Linka obslouží všechny zastávky.V opačném směru bude linka vedena po trase dle licence.

Příští víkend, tedy od 25. do 27. října, bude uzavřena silnice v opačném směru.

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip