Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 18 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Přijďte na bavorský tuplák, preclíky i klobásu. Ve Fun Parku u Šantovky startuje pivní Octoberfest

Kultura

1.10.2020

Autor: roc

Milovníci dobrého piva nemohou minout Octoberfest, třídenní svátek zlatavého moku a dobrého jídla, který dnes startuje ve Fun Parku u obchodního centra Šantovka. Tři desítky ležáků, svrchně kvašených piv a dalších specialit nabízejí minipivovary z Olomouce i celé ČR, na grilu se pečou bavorské vinné klobásky a bratwursty, ale připravena jsou i trhaná masa nebo jelení guláš. Dnešní, páteční i sobotní večer přichystali pořadatelé dobrou muziku, v sousedství mohou návštěvníci využít netradiční pouťové atrakce.

Na čepu budou piva z minipivovarů Kosíř, Buchťák, Sternbeer, Hasič, Ničitel, z Velkorakovského pivovaru nebo Radouše, který přijede až z Drustové u Plzně. Čest velkých hráčů bude na Octoberfestu hájit Plzeňský prazdroj. Návštěvníci mohou pít pivo z klasického půllitru, nebo vyzkoušet pravý bavorský tuplák.

Atmosféru pivních trhů dokreslí nejen milá dámská obsluha ve stylových dirndlech (lidový kroj oblíbený v Rakousku a jižním Německu), ale i dobrá muzika. Dnes večer zahrají olomoučtí Tak co?, zítra se představí Abba revival, v sobotu pak Blues Power a revival kapel Olympic a Lucie. Dnes akce končí ve 22:00, v pátek je otevřeno od 15:00 do 22:00 a v sobotu od 10:00 do 22:00. Více informací na funparksantovka.cz.

roc

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip