Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 2.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Premiere VIP zahájilo ostrý provoz novým Bondem, podlehněte pohodlí

Kultura

30.9.2021

Autor: roc jap

V Premiere Cinemas v Šantovce už v ostrém provozu funguje VIP zóna. Vyzkoušeli jsme ji na vlastní kůži při předpremiéře nové bondovky Není čas zemřít a nutno říct, že se i z “obyčejné” návštěvy kina může stát nevšední zážitek.

Čtyřicítka luxusních polohovatelných křesel, to je hlavní lákadlo nové služby Premiere VIP. Řeknete si, že i standardní sedačky jsou pohodlné dost. Dokud ovšem nevyzkoušíte tuhle novinku. Křesla si totiž můžete přizpůsobit přesně podle chuti a zejména možnost si příjemně natáhnout nohy je pro mnohé velmi lákavá. Žádné ošívání a hledání sté polohy, v níž aspoň chvíli vydržíte. I tříhodinového Bonda si vychutnáte v pohodlí a když film skončí, nebolí vás záda ani nohy, vlastně jste překvapení, jak rychle to uteklo.

Premiere VIP bylo slavnostně otevřeno. O catering se postaral Roman Paulus.

Foto: Kamil Zápeca

Samotný kinosál je nejprostornějším a nejlépe vybaveným sálem v celém multiplexu, VIP zóna je umístěna v horní části, aby byl zajištěn co nejlepší výhled na plátno z ideálního pozorovacího úhlu bez zkreslení obrazu a současně měli diváci možnost vychutnat si ozvučení ze všech zvukových kanálů na sto procent.

To samozřejmě není všechno. Do sálu jdete zvláštním vstupem, před filmem si můžete do speciálního salonku zajít na bezedný kelímek nealko nápojů či kávy, k dispozici jsou tu také nachos a popcorn. A pokud vám dojdou, můžete si zajít doplnit občerstvení i během projekce.

Sedačky si můžete přizpůsobit podle potřeby. Nejspíš oceníte hlavně možnost si pohodlně natáhnout nohy.

Foto: Kamil Zápeca

“Nejlépe si samozřejmě vychutnáte dokonale technicky zpracované filmy, ve 4K se zvukem Dolby Atmos. Krásně se to propojí s tím VIP zážitkem,” říká manažer olomoucké pobočky Premiere Cinemas Radek Kreuziger a přidává i aktuální tipy. “V současné době bch určitě doporučil novou bondovku Není čas zemřít, ten film je vhodný i proto, že je hodně dlouhý. Za dva týdny pak potěšíme fanoušky Marvelu snímkem Venom 2, i ten si určitě krásně vychutnáte ve VIP. A když zmíním i domácí produkci, příští týden začíná dokument Karel.” 

Premiere VIP už chvíli běží ve zkušebním provozu. “Zájem je hlavně o blockbustery a postupně se zvyšuje, jak se o nové službě lidé dozvídají. Věříme, že bude velmi populární,” míní Radek Kreuziger.

Vstupenky do Premiere VIP zakoupíte za 499 korun.