Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 5.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Poslední letošní AFO kino zve na příběh obyvatel jednoho stromu

Kultura

13.12.2022

Autor: roc jap

Kdesi na Zemi stojí starý dub. Již přes dvě stě let chrání mohutnou korunou své nájemníky jako dobrý král své království... Naposledy v letošním roce můžete zajít na oblíbené AFO kino a to v pondělí 19. prosince od 17:30 do Metropolu. Jak napovídají úvodní věty, tentokrát se stanete účastníky dobrodružství obyvatel jednoho stromu.

"Na závěr roku jsme nachystali odpolední projekci, která bude vhodná i pro menší děti. Chvilku před Vánocemi je to ideální chvilka na zastavení před vším shonem," říká za pořadatele Martina Vysloužilová.

Dokument Srdce dubu přináší dechberoucí dobrodružství obyvatel jednoho stromu. Takovou akci byste od „obyčejných“ mravenců, veverek a polních myší nikdy nečekali. "Podívaná stvořená pro velké plátno vám otevře oči a vtáhne vás do světa dobrodružných příběhů a zvláštních zážitků. Až příště půjdete kolem jednoho z takových stromů, zastavte se a chvíli tiše pozorujte. Možná nějakého akčního hrdinu potkáte naživo a zažijete vlastní nezapomenutelné dobrodružství…" píše se v anotaci. 

Vstupenky na projekci 19. prosince v 17:30 můžete zakoupit online na webu kina.

roc jap

Reklama

CENTRUM SEMAFOR, STATUTÁRNÍ MĚSTO OLOMOUC, odbor AŘMV

Katalog firem » Zábava, volný čas

DOPRAVNÍ VÝCHOVA CENTRUM SEMAFOR se zaměřuje na dopravní výchovu a s ní spojené volnočasové aktivity pro děti i nejširší veřejnost z Olomouce i okolí. Centrum odpovídá svou programovou o...