Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 0.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Poplujte s námi tuto sobotu na vlně Hanácké neckyády

Tipy a názory

6.8.2022

Autor: red

Přijďte v sobotu 6. srpna do Horky nad Moravou, čeká vás zde ta pravá prázdninová pohoda na Mlýnském potoce! Nabitý program na vodě i na souši pro děti a dospělé plný zábavy, muziky, tance a bohatého občerstvení.

kapela Acoustic Lumen

"Závod na traktorových duších, sprint na lehátkách a přehlídka originálních plavidel mohou účastníci vidět mezi 15 a 17 hodinou. Vítěze poté náležitě odměníme. Rozhodně se je opět na co těšit," prozrazuje hlavní program ředitel Radia Haná, David Foretník.

Začátek programu je v 10 hodin a až do druhé hodiny odpolední je připraven program pro nejmenší v podobě pohádkových plaveb. V celém kempu Pádlo Morava se tak děti mohou setkat s nejrůznějšími pohádkovými postavami.

Od 14 hodin účastníkům svým hlasem a profesionální moderací zpříjemní den Tomáš Gottwald, vedoucí redakce Radia Haná, který od 18 hodin dětem připraví také pestrý výběr hitů na dětské diskotéce. Nebude chybět bohaté občerstvení, skákací hrad ani malování na obličej. Dospělí si přijdou na své po 19 hodině s mladou ambiciózní kapelou Acoustic Lumen.

Srdečně zve Radio Haná a kemp Pádlo Morava.

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip