Reklama

Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie, venku je 11 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Polohovatelná křesla, největší plátno i neomezené občerstvení. Premiere Cinemas v Šantovce otevírá VIP zónu

Zprávy z regionu

10.6.2021

Autor: red

Zcela nový koncept PREMIERE VIP představuje od 10. června 2021 multiplex PREMIERE CINEMAS v olomoucké Šantovce. Diváky čeká exkluzivní filmový zážitek - sledování filmu v prostorných elektricky polohovatelných křeslech, fantastický výhled na největší olomoucké filmové plátno a také neuvěřitelná kvalita obrazu a zvuku. Návštěvníci PREMIERE VIP si mohou vychutnat neomezené občerstvení v odděleném VIP salonku.

Foto: Premiere Cinemas Olomouc

PREMIERE VIP divákům poskytuje maximální pohodlí díky čtyřiceti luxusním křeslům Encore Perfomance Seating. Ta jsou umístěna v horní části sálu tak, aby zajistila nejlepší pohled na plátno a současně umožnila vychutnat si prostorové 3D ozvučení Dolby Atmos. Křesla jsou kompletně elektricky polohovatelná, a to včetně opěrky hlavy a nohou. Samotný kinosál disponuje stříbrným plátnem Harkness Spectral 240 o rozměrech 19 x 8 metrů.

"Pohodlí a spokojenost našich zákazníků je naší nejvyšší prioritou a proto přinášíme zcela nový koncept návštěvy kina. Využili jsme uplynulé měsíce k intenzivní práci a dnes našim divákům v Olomouci nabízíme unikátní filmový zážitek v našem opravdovém VIP," říká majitel sítě multiplexů PREMIERE CINEMAS David Horáček.

Návštěvníci vstupují do VIP salonku zvláštním vchodem, před představením mají možnost využít salonek s posezením, kde je v ceně vstupenky zahrnuta neomezená nabídka popcornu, nachos, vybraných točených nápojů či kávy.

Hned na úvod se diváci PREMIERE VIP mohou těšit na dlouho očekávané premiéry hororu Tiché místo: Část II nebo akční sci-fi thriller Godzilla vs. Kong. Program multiplexu PREMIERE CINEMAS Šantovka Olomouc a on-line rezervace na www.premierecinemas.cz

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip