Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 10.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Natankovali, nasedli a odjeli. Policie hledá tři muže, kteří se neobtěžovali platit

Krimi

19.12.2017

Autor: leš

Policisté žádají veřejnost o pomoc při ztotožnění neznámých mužů, kteří třikrát odjeli bez placení od benzinové čerpací stanici ve Skrbni.

K prvnímu případu došlo 14. října krátce před devatenáctou hodinou. Ke stojanu přijelo osobní vozidlo VW Golf, jehož řidič natankoval za 1 609 Kč a odjel bez zaplacení. Muž je ve věku mezi 25 a 35 lety, vysoký zhruba 180 cm. Na sobě měl černé kalhoty, černou mikinu a kapucí, černé botasky a černou kšiltovku. 
Druhý případ se stal 20. října kolem půl deváté dopoledne. Řidič osobního vozidla Ford Mondeo natankoval pohonné hmoty za 2 103 Kč a ujel bez zaplacení. Mělo se jednat o muže mezi 30 a 35 lety, vysokého kolem 180 cm, tmavší pleti. Na sobě měl tmavě šedou bundu do pasu na zip, modré rifle a bílou obuv.
K poslednímu případu došlo 9. prosince krátce po čtrnácté hodině. Tentokrát k jednomu ze stojanů přijelo vozidlo VW Passat s řidičem i spolujezdcem. Ten natankoval za 1 261 Kč a poté oba s vozidlem odjeli bez zaplacení. Muž, který tankoval, měl krátký knír a byl ve věku mezi 30 a 35 lety, vysoký zhruba 170 cm. Na sobě měl černou mikinu s kapucí, hnědé kalhoty a bílé boty. Druhý z mužů, který seděl na místě řidiče, byl ve věku kolem 30 let, měl tmavé vlasy a na sobě bundu maskáčového vzoru. Vozidlo mělo po natankování odjet směrem na Příkazy-Olomouc.

Pokud by někdo z občanů poznal tyto muže, ať kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 4 na adrese: Na Trati 78 v Olomouci buď osobně, nebo telefonicky na tel. č: 974 766 721, email: ol.oo.olomouc4.stsl@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.

leš

Reklama

AUTOŠKOLA - Svozil Stanislav

Katalog firem » Vzdělávání a školství » Autoškoly

Autoškola nabízí nepřetržitou výuku těchto skupin: Am, A1, A2, A, B1, B, B(96), BE, C, CE, T, D + školení řidičů (profesní způsobilost řidiče). Vrácení ŘP po bodech, nebo po trestu. Dopr...