Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 12.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Policie opět v pohotovosti. Přijede Sevilla

Krimi

23.8.2018

Autor: red

V 19:00 proběhne na Andrově stadionu fotbalové utkání Evropské ligy mezi SK Sigma Olomouc a Sevilla FC. Přestože zápas není rizikový tak jako v případě Baníku, i tentokrát budou policisté v pohotovosti.

Foto: Archiv redakce

"Přijali jsme bezpečnostní opatření, do kterého budou zahrnuti policisté z jednotlivých služeb. V pohotovosti budou policisté z pořádkové, dopravní, cizinecké i kriminální služby. Na opatření se v součinnosti s Policií České republiky podílejí také strážníci Městské policie Olomouc. Zároveň jsme v kontaktu s fotbalovými kluby a pořadatelskou službou na stadionu. Na utkání očekáváme účast kolem 12 000 fanoušků. Předpokládáme, že na zápas dorazí zhruba stovka fanoušků španělského týmu," uvedl policejní mluvčí Libor Hejtman.

Policisté budou monitorovat pohyb fanoušků po městě, a to jak před zahájením, tak i po skončení utkání. "Jedná se zejména o preventivní opatření, jehož cílem je zajištění veřejného pořádku ve městě, bezpečnost občanů a také plynulý a bezpečný provoz na silnicích. Vyzýváme jak fanoušky, tak širokou veřejnost, aby důsledně dbali pokynů policistů," doplnil Hejtman.

red

Reklama

Masáže - Karel Giebisch

Katalog firem » Služby » Masáže

Zrak v mém životě nehraje zásadní roli. Od narození jsem totiž zcela nevidomý. To však pro mě není komplikací, spíše výzvou. Jako nevidomý masér působím v příjemném a útulném prost...