Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 7.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Plesová sezona se blíží. Podívejte, kam se můžete vydat za tancem a zábavou

Zprávy z regionu

8.10.2019

Zuzana Doleželová

Oblíbená součást zimy, plesová sezona, se pomalu blíží. Svůj ples nabídnou kromě středních škol, které se budou loučit s maturanty, i všechny významné instituce ve městě, ale také nejrůznější profesní a zájmové spolky. Vyberte si z naší nabídky, kterou neustále doplňujeme.

Jednadvacítku bude mít ve svém názvu Městský bál, který se uskuteční už 11. ledna na Výstavišti Flora. Program plesu se momentálně připravuje.

Opět nabitý pořádnou porcí zábavy, lifestylu, byznysových, startupových a showbyznysových osobností bude Business ples, který se odehraje 24. ledna v NH Hotelu. Moderátorského kormidla se tentokrát ujme Libor Bouček a vyvrcholením programu bude živý koncert Mekyho Žbirky. Další podrobnosti budou známy už brzy.

8. února se bude konat ples Výstaviště Flora. A pochopitelně jej můžete navštívit na výstavišti v pavilonu A. Podrobnosti se připravují.

Na Valentýna, tedy 14. února, se v NH Hotelu koná Omega Olomoucký ples. A tentokrát se ponese v duchu lásky a vášně. Jako hlavní zahraniční hvězda vystoupí Milli Vanilli, těšit se můžete na kapelu O5 a Radeček, Marka Ztraceného nebo plesový band Jamr´s. Celým večerem budou provázet Iveta Vítová a Jan Čenský. Nebude chybět ani bohatý doprovodný a zážitkový program včetně prvotřídního cateringu.

Skvělou zábavu nabídne také Rockový ples. Místo obleků vytáhněte kožené bundy a džíny. Koná se 15. února na Výstavišti Flora a jeho program se ještě připravuje.

Stejně tak svůj program chystá Reprezentační ples Univerzity Palackého. Ten se uskuteční 22. února v NH Hotelu.

NH Hotel bude také místem, ostatně jako tradičně, kde se bude konat Ples Dobrého místa pro život. Program se teprve chystá. Ale jak bývá zvykem, můžete si být jistí, že na této akci si užijete spoustu zábavy s milými lidmi za všech okolností...

11. reprezentační ples Olomouckého kraje proběhne v pátek 6. března v NH Hotelu. I tento ples by měl svůj program odtajnit v brzké době.

Akce neustále doplňujeme, nezapomeňte proto sledovat náš Přehled plesové sezony.