Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je -0.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Pivovarské slavnosti Holba lákají na hory zábavy

Zprávy z regionu

4.9.2019

Autor: red

V areálu pivovaru v Hanušovicích se můžete bavit od pátku až do sobotní noci 7. září, konají se tu totiž Pivovarské slavnosti. Mix dobré muziky a ryzího piva si bude možné vychutnat po oba dny. Nebude chybět ani spousta zábavy a také ohňostroj.

Foto: Pivovar Holba

Veškeré informace k akci naleznete na webu.

Hostům bude k dispozici na 2000 míst k sezení, 60 píp se všemi pivy značky, 3 stage a   zastřešené stany. Pátek bude na pohodu, pivovarníci jsou připraveni ukázat, jak se vaří Ryzí pivo z hor a posedět s hosty. Na nádvoří zahrají ABBA Stars, Karel Gott revival a slovenská skupina  Desmod.

Sobotní program propukne slavnostním naražením sudu se Šerákem. Je vlajkovou lodí pivovaru a letos slaví 35 let. "Jako dárek k narozeninám získal světové zlato v degustační soutěži World Beer Awards. Je to obrovský úspěch, a proto si na něho chceme připít se všemi společně," říká sládek pivovaru Luděk Reichl a pro příznivce oblíbené jedenáctky má i další dobrou zprávu: "Vůbec poprvé poteče Šerák v pivovaru přímo z tanku, takže je na co se těšit."

Hostům v Holbě načepují hory zábavy a solidní mix dobré muziky se zajímavou hudební exkalací Pepy Vojtka s Inflagranti až po legendu československého hard rocku a heavy metalu skupinu Citron. Na své si přijdou také milovníci dechovky nebo cimbálu v podání oblíbené Bludověnky. Sobotní zábavný program ukončí noční ohňostroj.