Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 11.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Pivo s No Name: pět výherců se setkalo s oblíbenou slovenskou kapelou, která je na Beerfestu jako doma

Zprávy z regionu

24.5.2019

Autor: Zuzana Doleželová

Protože víme, že olomoučtí fanoušci milují kapelu No Name (a oni milují je), domluvili jsme pro pět z vás unikátní příležitost. Po pátečním koncertu se pět šťastných, které jsme vylosovali v naší soutěži, mohlo s členy téhle slovenské partičky setkat a udělat si nějaké to selfíčko a prohodit pár slov. A jak se ukázalo, naši výherci za kapelou dorazili i z pořádné dálky...

Foto: Jan Procházka

"Jsem velkým fanouškem kapely No Name, soutěž mě velmi zaujala, a když jsem vyhrála, byla jsem opravdu šťastná," uvedla Eva Lehnertová z Olomouce. "My jsme asi největší fanynky No Name, tohle byl náš 102. koncert," prohlásily Petra Trojanová a Věra Janouchová, které za kapelou přijely až z Karlových Varů a po setkání se zase vracely domů. "My se vydáváme na každý koncert, každý víkend někam," smály se dívky, které měly z výhry velikou radost. Jsou to kamarádky a shodou okolností se nám podařilo vylosovat obě dvě. "To je něco, protože jsme navíc nikdy žádnou soutěž nevyhrály," řekly.

"Jsem z Košic, No Name jsou také z Košic, znám je od dětství, miluju je," sdělil s nadšením Lukáš Fedor, který momentálně žije a pracuje v Olomouci. "Klasika. Každý den otevírám olomouc.cz, a najednou vidím soutěž. V životě jsem nic nevyhrál a pak mi přišel e-mail, to bylo super!" uvedl s úsměvem sympatický Lukáš.

Nikol Klapetková je z Opavy, a když jí přišel e-mail s tím, že v soutěži uspěla, byla opravdu překvapená. "Na Name mám moc ráda a velmi mě to potěšilo, ani jsem tomu zpočátku nemohla uvěřit, jednou otázkou jsem si nebyla jistá, ale ono to vyšlo," usmívala se. "Navíc jsem si soutěže všimla na poslední chvíli," dodala.

Všichni výherci se s kapelou vyfotili, prohodili pár slov a na cestu zpět si odnesli i půllitr piva. Ještě jednou gratulujeme a děkujeme, že jste s námi soutěžili!

Foto: Jan Procházka

Foto: Jan Procházka