Reklama

Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, venku je 17 °C

Pivnice Na Rampě je celá v novém. Toalety má vyvedené ve zlatě

Zprávy z regionu

6.2.2024

roc

Stylová pivnice Na Rampě prošla na začátku roku revitalizací. Tankový Šerák si tu můžete vychutnat v lokále s novým výčepem, změnily se i některé interiérové prvky. A ulevit si pak lze na WC, jaké byste ve "čtyřce" rozhodně nečekali...

V Olomouci na Hálkově ulici, trochu skryt za Bounty Rock Cafe z druhé strany téže budovy, už řadu let funguje podnik s originálním geniem loci. Pivnice Na Rampě. "Je to pravá štamgastská hospoda, kde když se v deset dopoledne otevře, už tu jsou lidi a vždycky někoho potkáš," říká provozovatel podniku Dušan Neumann. Ten hospodu provozuje už deset let a k výročí podniku nadělil revitalizaci. "Pustili jsme se do toho hned na začátku roku. Nové jsou některé interiérové prvky a úplně nový je stylový výčep," líčí Neumann. A s úsměvěm přidává i další novinku: "Chtěli jsme tu mít nejkrásnější záchody ve 'čtyřce' v Olomouci. A myslím, že se to povedlo." Stylové toalety jsou ve zlatém provedení na dámách a ve stříbrné na pánech. "Připadáte si tu jak v nějakém Grand Hotelu," usmívá se Neumann.

Evergreenem podniku zůstává tankový Šerák, který doplňují další piva z portfolia moravských pivovarů. Za půllitr Šeráku tu aktuálně chtějí 41 korun. "Museli jsme kvůli DPH malinko zdražit, ale i tak je to docela dobrá cena," dodává Neumann.

Další revitalizace se chystá na jaro, kdy hospoda dostane novou zahrádku.