Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Pivní zásobování v časech krize: minipivovary vám dovezou zásilku až ke dveřím

GASTRO

19.3.2020

jap

Když dojde pivo, není to v časech zákazu vycházení nic příjemného. Naštěstí některé místní minipivovary drží pivní pohotovost. A zásobu nápoje, který vám pomůže zažehnat žízeň i chmurnou náladu, vám rádi obnoví. Pivo vám přivezou až před dveře.

Minipivovar Kosíř

"Momentálně sbíráme objednávky. Pivo budeme zákazníkům rozvážet v pátek a sobotu. Minimální objednávka je 300 korun, po Olomouci rozvážíme zadarmo," sdělil sládek pivovaru David Kapsia. Nechat si dovézt Kosíř není nic složitého. "Stačí nám napsat mail, na facebook, případně zavolat," upřesnil Kapsia. K mání jsou litrové lahve piva jednáctistupňového (za 70 korun), dvanáctistupňového (za 75 korun), či černého čtrnáctistupňového (za 79 korun).  "Pokud by měl někdo opravdu velikou žízeň, můžeme nabídnout i třicetilitrový sud naší jedenáctky," dodal Kapsia. Zaplatíte za něj 1050 korun. Pivovar dlouhodobě spolupracuje i s populární Tvarůžkovou cukrárnou. "Po dohodě můžeme k zásilce přidat i něco z jejich sortimentu. Stačí se ozvat," uzavírá Kapsia.

Objednávky přes mail napivo.kosir@email.cz, telefon 723 939 167 či přes facebook.

Hanácký pivovar

Na dovážku piva se chystá i Hanácký pivovar. "Začneme příští týden. Prozatím máme v plánu rozvoz piva v úterý a pátek odpoledne. Objednávky přijímáme do předchozího dne prostřednictvím mailu či facebooku," sdělil Pavel Hanuštiak, sládek pivovaru. Objednat si můžete jedenáctku, dvanáctku či jedenáctispupňový višňový ležák (vše v litrových lahvích za 55 korun). V nabídce je i jedenáctitupňový Syndikátní IPL s novozélandských chmelem (v lahvích 0,75 l za 65 korun) či čtrnáctka Oatesánek Pale Ale (v lahvích 0,75 l za 75 korun). "Pivo vám napraví pochroumanou psychiku," vzkazuje Hanuštiak. Minimální odběr je šest lahví.

Objednávky přes mail hanustiak@hanackypivovar.cz či facebook.

Pivovar Chomout

"Protože víme jak důležité je míti plnou lednici piva, rádi vám to umožníme. Otevíráme náš pojízdný e-shop s pivem Chomout a dalšími lahůdkami, které zaženou všechny chmury a vykouzlí vám úsměv na tváři navzdory situaci, ve které se právě nacházíte," prozradila za pivovar Barbara Omelková.  Objednávky je možno uskutečňovat už od dnešního dne, první rozvoz proběhne v pátek. V nabídce jsou UP Ale Blondýna či desítka (6 litrových lahví za 350 korun). Speciály jako Režná či Něžná Bára jsou pak součástí různých variant pivních balíčků. Rozvoz po Olomouci je zdarma.

"Kdo to neví, tak chmel obsahuje látky, které vyvolávají pocit štěstí a přesně to teď všichni potřebujeme," usmívá se Omelková.

Objednávat můžete přes eshop na webových stránkách pivovaru.