Reklama

Úterý 19. března 2024, svátek má Josef, venku je 6.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Party roku na Šantovce! Sharlota, Zoot a Refew to rozbalí již v pondělí

Tipy a názory

17.9.2021

Autor: red

Fanoušky zábavy čeká v pondělí skutečně pořádně našlapaná jízda! Velká studentská party, kde se můžete těšit na rapové koncerty populární zpěvačky Sharloty, rappera Refew a Robina Zoota z labelu Milion plus. Na programu je také zahájení monumentální malby Street Art Festivalu od portugalského umělce Mr. Dheo. Olomoucký graffiti umělec Pauser sprejem vyzdobí elektromobil Mercedes EQA. A na závěr přijde překvapení: Víte, co je to TAGTOOL?

pic

Na party platí také mimořádná slevová akce. "Prvních 300 piv se bude čepovat jen za 29 korun. Speciální slevová akce bude platit také na speciality z grillu - prvních 100 burgerů jen za 99 korun. Tak neváhejte a přijďte za námi do FunParku u Šantovky. U toho prostě nesmíte chybět. Do Olomouce se po lockdownu vrací studenti. Zahajte akademický rok 2021/2022 ve velkém stylu," láká mluvčí Galerie Šantovka Petr Hlávka.

Akce se uskuteční v pondělí 20. září od 18:00 ve FunParku, který najdete vedle obchodního centra Galerie Šantovka. Party odstartuje týdenní Street Fest - akci, která rozpumpuje ulice Olomouce.

Jak se na party těší Sharlota?

Jak se těšíš na pondělní koncert, který proběhne na street festu v Olomouci, v rámci Welcome party pro studenty?
Těším se moc, po lockdownu je každý koncert něco neuvěřitelného a je skvělé, že se zase můžeme spojit s fanoušky osobně a předat si energii navzájem. 

Na co se mohou fanoušci od Tebe a Refew těšit?
Erik a já jsme každý úplně jiný, na podiu ale fungujeme jako jeden a skvěle se doplňujeme. Na každou show se připravujeme individuálně podle toho pro koho a kde hrajeme a k tomu ladíme i playlist, tím pádem je každý koncert jiný a má svoje kouzlo.

Co bys vzkázala fanouškům z Olomouce a okolí?
Ať se dorazí pobavit a dobít si baterky pozitivní energií, kterou každý z nás na podzim a zimu do pochmurného počasí potřebuje.