Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je -0.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Pane Bůh, tady Anna. Do Olomouce přijede Aneta Langerová s Bárou Hrzánovou

Tipy a názory

13.2.2019

Autor: red

Už 16. února si v Jazz Tibet Clubu budete moci vychutnat jevištní čtení ukázek z nové audioknihy vydavatelství Supraphon, která vychází podle knižní předlohy britského spisovatele Fynna v překladu Ladislava Šenkyříka. Pane Bůh, tady Anna představí Bára Hrzánová a Aneta Langerová.

Báře Hrzánové a Anetě Langerové jednoho dne vstoupila do života kniha, jejíž poselství chtějí sdílet. Ve třicátých letech našel Fynn při potulkách ulicemi londýnského East Endu malé děvčátko Annu, a jelikož nebyl schopen zjistit, kde Anna bydlí, vzal ji s sebou domů do bytu své matky. Fynn si s Annou po večerech vyprávěl a hrál; mluvili spolu o životě a především o přírodních vědách a matematice a Anna mu povídala o svých rozmluvách s "panem Bohem", jemuž se svěřovala se všemi svými myšlenkami a těžkostmi. Nevinný, ale pronikavý pohled Anny na svět přiměl Fynna, aby přeformuloval své názory.

Kniha Pane Bůh, tady Anna patří dnes ke klasické četbě nejen v anglicky mluvících zemích. Vy si ji budete moci vychutnat ve speciálním podání Báry Hrzánové a Anety Langerové už 16. února v 19:00 v Jazz Tibet Clubu.

Vstupné je 400 korun, lístky pořídíte zde nebo zde a jsou na sezení.