Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 14.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Outlet světových značek - místo, kde ulovíte poklady za skvělé ceny

Tipy a názory

20.3.2019

Zuzana Doleželová

Šaty, sukně, džíny, sexy topy, kabátky, košile, tuniky, saka... V Outletu na ulici 8. května najdete vše, na co si vzpomenete, navíc od předních světových značek a za zlomky původních cen. Zkrátka ideální místo pro milovnice módy a nakupování.

OUTLET

8. května 17
PO-PÁ 09:00-17:00
SO 09:00-12:00
tel. 775 126 100
liborhalouzka@seznam.cz
Facebook

"V roce 2006 jsme začali z Anglie vozit značku Next, postupně jsme náš sortiment rozšiřovali a v současné době můžeme říci, že u nás naši zákazníci naleznou pět stálých značek - s.Oliver, Tom Tailor, COS, Comma a Betty Barclay, příležitostně pak dovážíme outlet Peek & Cloppenburg, tedy přibližně asi 50 značek, mezi nimiž jsou i Guess, Hugo Boss, Ralph Lauren nebo například Tommy Hilfiger," popisuje majitelka Outletu Jana Halouzková Malá. "Obchodujeme s anglickou firmou, která nabízí oblečení z celé Evropy, nejčastěji však z Anglie, Itálie nebo Holandska," doplňuje majitel Libor Halouzka. Zboží je vždy nové, nenošené a bez závad a jedná se o originály. Kolekce jsou maximálně tři roky staré, ale mnohdy narazíte i na současnou módu. A myšleno je na všechny ženy. "Zákaznice si u nás vyberou - máme vše od nejmenších velikostí až po ty největší," potvrzuje Halouzka. Vedle obchodu v Olomouci naleznete Outlet také v Šumperku, v Uničově a ve Svitavách. 

Foto: Jan Procházka

Outlet je rájem pro všechny ženy, které milují módu. Za zlomkové ceny tady pořídíte opravdu super kousky. "Máme slevu 40 až 70 procent z původních cen. Zboží dovážíme dvakrát až třikrát týdně a našim zákazníkům dokážeme vyjít vstříc. Shání-li jarní kabátek, jejich přání splníme," usmívá se majitel. "Máme řadu stálých zákazníků, kteří ocení nejen bohatý výběr kvalitního zboží, ale také právě náš přístup," doplňuje. Přestože je obchod primárně zaměřen na dívky a ženy, i pánové si tu přijdou na své.

Jestliže máte rády (ano, Outlet je spíše dámskou záležitostí) módu a rády oblečení všelijak kombinujete, z vlastní zkušenosti mohu říci, že se tu budete cítit takřka jako v ráji. Příjemné prostředí, velmi sympatický personál a několikrát do týdne nové zboží, navíc pokud máte nějaké speciální přání, majitelé se vám snaží vyjít vstříc. Jestli sháníte něco konkrétního, doporučuji se poradit přímo v obchodě. A pokud se jen rády díváte po zajímavém kousku do vašeho šatníku, věnujte stojanům s oblečením nějakou tu minutku, určitě objevíte něco, co vás dostane. ;)

Foto: Jan Procházka

Ti, kteří sem chodí pravidelně, mají o zboží naprostý přehled, jak potvrzuje majitel. Ale dobře se tu budete cítit i v případě, že sem zavítáte vůbec poprvé. V Outletu vám totiž vždy ochotně poradí. Garantujeme vám, že tu nějakou dobu strávíte, dopřejte si tedy na nákupy trochu více času. Na stojanech se totiž mohou ukrývat doslova poklady, které čekají právě na vás. Stačí je jen objevit! "Například v Itálii jsou podobné outletové obchůdky velmi oblíbené. Italové si potrpí na módu, opravdu se v ní vyznají a je pro ně koníčkem. Když módě rozumíte, rádi si dopřejete něco pěkného, originálního a navíc za dobrou cenu. Věříme, že se vám u nás proto zalíbí," říká Libor Halouzka. 

Foto: Jan Procházka

"Vážíme si toho, že se k nám lidé opakovaně vrací. Je to pro nás zpětná vazba, že nabízíme opravdu zajímavé kousky za super ceny, velmi často i z prémiových kolekcí jednotlivých značek, a že koncept outletu tu dosud chyběl," konstatuje majitel a jedním dechem dodává, že od samého počátku Outlet nenavyšuje ceny. "Vysoká kvalita za dobré ceny je pro nás samozřejmostí," podotýká závěrem Halouzka.

Oblečení je něco, co nás charakterizuje na první pohled, proto je fajn, že v Outletu můžeme pořídit pěkné zboží, mnohdy i z aktuálních kolekcí, které běžně v obchodě nekoupíme. Každý jsme originál, tak proč to nepodtrhnout? :)