Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 17.5 °C

Oslavte Velikonoce v zoo! Těšte se na velikonoční tvoření, fotokoutek i na první komentovaná krmení

Zprávy z regionu

26.3.2024

Autor: red

Velikonoce, proč a jak se slaví, čím jsou zajímavé? Odpověď na tyto otázky naleznete o velikonočním víkendu v areálu zoo Olomouc. Speciální program včetně komentovaných krmení se chystá na sobotu a neděli, do velikonočně nazdobené zoo se ale můžete vypravit už na Zelený čtvrtek nebo Velký pátek a otevřeno bude i o Velikonočním pondělí. ;)

Foto: archiv Zoo Olomouc

Velikonoce se kvapem blíží a Zoo Olomouc ve svých přípravách nezahálí. "I letos se po celý víkend budeme věnovat velikonočním tradicím, které na několika stanovištích přiblíží nejen historický spolek Kirri. O sobotě do zahrady navíc zavítají přadleny s kolovraty, které oživí instalovaný velikonoční fotokoutek," zve k návštěvě zoo Pavel Javůrek z marketingového oddělení.

Komentovaná krmení

Kromě toho o velikonočním víkendu opět po zimní odmlce odstartují oblíbená komentovaná krmení, která přináší návštěvníkům zajímavosti ze světa zvířat. Zoo Olomouc vás zve k veřejnému stolování deseti druhů zvířat v následujících časech:

10:00 lemur kata
10:30 panda červená
11:00 surikata (KALAHARI)
11:30 klokan rudý, psoun prériový
12:00 velbloud jednohrbý
12:30 kočkovité šelmy
13:30 makak červenolící
14:00 medvědi baribalové
14:30 plameňák růžový
15:00 žirafa Rothschildova

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip