Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 0.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Olomoucké vodní pólisty čekají závěrečné zápasy play-off

Sport

23.5.2019

Autor: red

Během nadcházejícího víkendu nastoupí olomoucký tým vodního póla k posledním domácím zápasům letošní sezony. V sobotu a neděli odehrají na Plaveckém stadionu Olomouc dva zápasy s Hradcem Králové o páté a šesté místo v první lize. O týden později letošní ročník zakončí v Hradci. Play-off se hraje na tři vítězná utkání. Pokud by po čtyřech zápasech trval nerozhodný stav, určí vítěze série penaltový rozstřel.

SK UP Vodní pólo vstupoval do letošní ligy s ambicemi hrát o první místa. Nečekaný odchod tří domácích opor a tří hráčů ze Slovenska však úvodní část sezony výrazně poznamenal. "Utekla nám první čtyřka, která hraje o titul," říká trenér Petr Heger. Ve složité situaci Olomouci pomohli hráči z Děčína. Přestože jejich domovský klub hraje druhou ligu, na Hané se jim podařilo zvrátit nepříznivý průběh nejvyšší soutěže a získat několik důležitých vítězství. Olomoucký kouč věří, že se jeho svěřencům podaří Hradec porazit a skončit na celkovém pátém místě. "O to více se už těšíme na příští rok," dodává Petr Heger. 

Úvodní zápas série o 5. místo české nejvyšší soutěže začne v sobotu 25. května v 18:20. O den později v poledne oba týmy nastoupí k druhému utkání. 

Olomoucký klub má velmi dlouhou tradici. První ligu hraje po celou dobu samostatné existence České republiky, předtím se účastnil i československé federální ligy ve vodním pólu. Kromě mužů v klubu dlouhodobě působí také mladší a starší žáci a mladší dorost a rovněž tyto týmy se účastní soutěží ve svých věkových kategoriích. 

Reklama

Moravská pohřební společnost s.r.o.

Katalog firem » Služby » Pohřební služby

Komplexní služby v pohřebnictví, tuzemská i zahraniční přeprava zesnulých 24 hodin. Zajišťujeme smuteční obřady, civilní řečníky, živou i reprodukovanou hudbu, květinové dary, dopravu ...