Reklama

Úterý 19. března 2024, svátek má Josef, venku je 5.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Olomouc zaplní policisté. Přijede Baník

Krimi

20.8.2018

Autor: red

Během večera proběhne bezpečnostní opatření v souvislosti s konáním fotbalového utkání mezi SK Sigma Olomouc a FC Baník Ostrava. Utkání policisté vyhodnotili jako rizikové.

Ilustrační foto

Foto: Archiv redakce

"Utkání je vyhodnoceno jako rizikové, a proto bude mít opatření k zajištění klidu a veřejného pořádku krajský charakter. Do opatření jsou zařazeni policisté pořádkové služby, včetně pořádkových jednotek, dále policisté služby kriminální a dopravní policie a rovněž policisté z antikonfliktního týmu. Policisty Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje budou posilovat kolegové z Moravskoslezského a Jihomoravského kraje. Na opatření se v součinnosti s Policií ČR budou podílet také strážníci Městské policie Olomouc. Předpokládáme účast kolem 9 000 fanoušků obou celků," uvedl policejní mluvčí Libor Hejtman.

Policisté budou monitorovat příjezd fanoušků do Olomouce i jejich pohyb po městě, a to před zahájením i po skončení zápasu. "Jsme v úzkém kontaktu s oběma fotbalovými kluby a pořadatelskou službou na stadionu," doplnil Hejtman a upozornil, že veřejnost by měla důsledně dbát pokynů policistů. V případě jakéhokoliv protiprávního jednání budou policisté připraveni zakročit.

 

 

red

Reklama

EUC Klinika Brno, s.r.o. - pracoviště Olomouc

Katalog firem » Zdravotnictví » Mamografie

Mamologické screeningové centrum EUC Klinika - pracoviště Olomouc se přestěhovalo z polikliniky SPEA na novou adresu Na Šibeníku 1, kam můžete pohodlně dojet MHD, ale také bezplatně parkovat p...