Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 7.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Olomouc roztančí v pátek večer hvězdná galashow

Zprávy z regionu

16.4.2018

Autor: red

Galavečer plný tance různých žánrů a stylů, to je 7. ročník již tradiční události Taneční Galashow aneb olomoucké hvězdy tančí. 20. dubna od 19:00 ožije sál Pegasus Regionálního centra Olomouc přehlídkou nejlepších tanečníků z olomouckých tanečních škol a klubů.

Taneční Galashow bude opět velmi kvalitně obsazena. Představí se například tanečníci standardních a latinskoamerických tanců, dále také umělci tančící showdance, flamenco, hip hop, jazz nebo třeba balet a další. Hvězdou večera bude taneční pár Radim Stupka a Tereza Jendrulková. Tanec v jejich podání slavil mnoho úspěchů. Příkladem je zisk titulu Akademických mistrů ČR ve standardních i latinskoamerických tancích, semifinálové umístění na Světovém poháru nebo finálová umístění z celé řady mezinárodních soutěží. Nyní budou tančit pro návštěvníky Taneční Galashow hned v několika představeních. "Zveme všechny příznivce a milovníky tance, aby v pátek 20. dubna zavítali do Regionálního centra Olomouc a zhlédli tak úžasnou podívanou, kterou si rozhodně nemůžou nechat ujít," lákají pořadatelé.

Vstupenky bude možné zakoupit v Informačním centru v podloubí olomoucké radnice. Cena vstupného je stanovena na 150 Kč. V případě zlevněného vstupu vyjde lístek hosty na 80 Kč. Více informací na stránkách www.kstquick.cz.

red

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip