Reklama

Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor, venku je 16.4 °C

Olomouc oslaví Dny vody. Program vyvrcholí v pátek na náplavce

Zprávy z regionu

19.3.2024

Autor: red

Oslavy mezinárodního dne vody, který připadá na 22. března, nabídnou v Olomouci zajímavý čtyřdenní program pro všechny generace. Těšit se můžete na zajímavé přednášky na Konviktu, v pátek 22. března se hlavní program chystá na náplavce, kde budou pro návštěvníky kromě řady koncertů připraveny komentované prohlídky, stánky s workshopy a plavby na lodi.

Ilustrační foto

Foto: Plavby Olomouc

Oslavy dne vody nabídnou v Olomouci zajímavý čtyřdenní program pro všechny generace. Bohatý program pro školy doplní série poutavých přednášek o vodě, které budou pro veřejnost probíhat od 19. do 21. března na Konviktu. Hlavní program se odehraje v pátek 22. března v části náplavky mezi mosty v Komenského ulici a na Masarykově třídě (Nábřeží Josefa Jařaba).

Kromě řady koncertů budou pro návštěvníky připraveny komentované prohlídky (po souši i po vodě), stánky s workshopy a aktivitami pro všechny generace a plavby na lodi. A ani na mezinárodní den vody nezůstanou návštěvníci o vodě, připraveno bude také dobré jídlo i pití.

V pátek se na náplavce na podiu postupně vystřídají Eliška Spáčilová, Daniel Režný, The Middle of the Sandwich a Stracené ráj. Navíc se od 11 a od 15 hodin můžete těšit na komentované prohlídky s názvem Voda a historie vody ve městě. Prohlídky jsou zdarma a zavedou vás z náplavky přes Bezručovy sady a Michalské schody až na Horní náměstí. Nebudou chybět ani oblíbené plavby pro veřejnost na Ololodi a zajímavé workshopy.

Podrobný program Dnů vody se dočtete tady →

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941