Reklama

Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena, venku je 7.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

OMEGA Olomoucký ples rozzářil NH Hotel

Zprávy z regionu

17.2.2020

Autor: red

Fantastická atmosféra, skvělí vystupující, výtečná gastronomie a spokojení hosté. I osmý ročník OMEGA Olomouckého plesu potvrdil svou výjimečnost. Exkluzivní prostory hotelu NH Collection Olomouc Congress se této prestižní plesové události otevřely v pátek 14. února symbolicky na téma LÁSKA A VÁŠEŇ.

A co tato mimořádná událost z řad vystupujících nabídla? Během večera vystoupila se svými nejen muzikálovými hity Monika Absolonová, pódium hlavního sálu poté ovládla populární kapela O5 a Radeček a svým energickým vystoupením nadchl Marek Ztracený s kapelou. Chvíli po půlnoci pak pódium patřilo německému duu Milli Vanilli experience. Program doplňoval plesový band Jamr's. V restauraci Sal de Mar všechny přítomné svým hlasem okouzlovala buskerka Terez Wrau s kytarou a ty nejlepší hudební za mixážním pultem servíroval Dj Zbyněk Stružka. Konala se i valentýnská fashion show a taneční vystoupení Aysun. 

K dokonalosti akce přispěla také prvotřídní audiovizuální show, tematická výzdoba a zážitková gastronomie. "Pečený halibut s barevnou mrkví, hovězí líčka na víně, jehněčí tajine se sušeným ovocem, mátový kuskus, hřebenatky s mrkví a fenyklem. Jen zlomek toho, co jsme díky týmu šéfkuchaře Miroslava Fojtíka mohli ochutnat. Velké bravo do kuchyně," uvedl za NH Collection Olomouc Congress ředitel Tomáš Rousek. Návštěvníci si mohli odnést vlastní profilovou karikaturu díky umělci Lubomíru Vaňkovi, k dispozici tu bylo hned hned několik fotokoutků či beauty pohotovost. 

"Díky partnerům akce za podporu a díky i vám všem, co jste na náš ples zavítali. Vládla tu naprosto skvělá atmosféra. Už teď se nemůžeme dočkat příštího ročníku, který se koná 19. února 2021," sdělil na závěr za spolupořádající agenturu Forsberg ředitel Marek Berger. Jedinečnou atmosféru plesu si budete brzy moci připomenout prostřednictvím fotek na facebookové stránce nebo na webu.