Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 9.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

O víkendu proběhne 50. ročník Memoriálu Miloslava Mikšíka a Vladimíra Lakomého ve Chválkovicích

Sport

29.7.2022

Autor: red

Již 50. ročník Memoriálu Miloslava Mikšíka a Vladimíra Lakomého se pod záštitou náměstkyně města Olomouce Markéty Záleské a náměstka Olomouckého kraje Michala Záchy uskuteční ve dnech 30. a 31. července v areálu SK Chválkovice. Tohoto tradičního turnaje, konaného vždy před zahájením mistrovských soutěží, se zúčastní domácí SK Chválkovice (1. A třída), Slovan Černovír (1. B třída), FK Šternberk (divize) a FK Slavonín (1. A třída).

Sportovní část programu bude zahájena v sobotu 30. července v 15 hodin úvodním duelem mezi týmy Šternberka a Slavonína. V 17:00 potom bude zahájeno druhé utkání mezi domácími SK Chválkovicemi a Slovanem Černovír. Po skončení turnaje bude na hřišti hudební zábava.

V neděli 31. července se budou hrát dva zápasy, a to v 15:00 utkání o třetí místo a v 16:50 bude zahájeno finále. "Před těmito zápasy v neděli bude odehráno tradiční vzpomínkové utkání na Otu Vyskočila mezi starými pány SK Chválkovice a SK Sigma Olomouc od 13:00 hod. Vyhlášení výsledků za účasti zástupců města, kraje, FA ČR je plánováno na 18:30," uvedl za pořádající klub ředitel turnaje a manažer klubu Radek Kubíček.

Fanynky a fanoušci, kteří zavítají do chválkovického areálu se mohou rovněž těšit na bohatý doprovodný program. Součástí programu bude i představení vizualizace rekonstrukce sportovního areálu SK Chválkovice, ke které by mělo dojít v nejbližších letech za podpory Národní sportovní agentury ČR, Olomouckého kraje a Statutárního města Olomouce. Po oba dva dny budou k dispozici slosovatelné zpravodaje, jejichž slosování proběhne vždy v přestávce mezi prvním a druhým utkáním.

Po oba dva dny se návštěvníci chválkovického areálu mohou rovněž těšit na bohatou nabídku občerstvení a setkání se zajímavými osobnostmi. K dostání budou tradiční makrely, grilovaný hermelín, klobásy a cigára z udírny a další speciality z grilu.

Reklama

NLP centrum Olomouc

Katalog firem » Obchod » Umělecké potřeby

NLP centrum Olomouc Centrum pro certifikované studium neurolingvistického programování. Kurzy neurolingvistického programování, rozvojové workshopy, individuální i skupinové koučování, š...