Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 0.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Novoroční krize Mory stále trvá

Sport

21.1.2019

Autor: Petr Pelíšek

Hokejistům HC Olomouc se v novém roce stále nedaří přepnout se na vítěznou vlnu. Z dosud sedmi odehraných zápasů Mora vyhrála jen dva, získala sedm bodů a hrozí ji, že by mohla vypadnout z první desítky. Což v Olomouci rozhodně nechtějí, ale aby se tak nestalo, musejí Kohouti zabrat! Lehké to mít ovšem nebudou, ještě čekají dvě utkání venku – ve Vítkovicích a ve Zlíně.

Naposledy v neděli Mora prohrála v Pardubicích s posledním týmem tabulky nečekaně a vysoko 2:6. „Nemyslím si, že bychom soupeře podcenili. Víme, že extraligu hrají dobří hráči, a ne nadarmo. Pardubice sice jsou poslední, ale nějaké podcenění z mé strany určitě nebylo. Podle mě jsme si ale trochu mysleli, že když jsme porazili Mladou Boleslav, tak si můžeme vyskakovat, a myslím si, že nám to zase dalo lekci,“ řekl pro klubový web útočník HC Olomouc Jan Knotek.

Mnoho pozitivního tentokrát ve hře olomouckého týmu nebylo. „„Do střetnutí jsme vstoupili velmi špatně, to potom ovlivnilo prakticky celý další průběh. Měli jsme jen pár záblesků kvalitní hry a možností ohrožení branky, ale v podstatě nic se nám nedařilo. Inkasovali jsme v přesilovkách i při hře pět na pět, takže bylo všechno špatně. Musím říci, že domácí hráli velice dobře," řekl trenér HC Olomouc Zdeněk Moták.

Útočník Jan Knotek je momentálně druhým nejproduktivnějším hráčem HC Olomouc.

Foto: Petr Pelíšek

Hanáci by rádi letargii, která tým postihla, co nejdříve zahnali. „Už bychom se měli trochu probrat, protože takhle to dál nejde. Je to na každém z nás, jak si to vezmeme v hlavě. Chce to uvědomit si, že jde do tuhého. Ty body se nebudou sbírat lehce a my do toho musíme dát všechno a nečekat, že se něco odehraje samo,“ poznamenal forvard Knotek.

V tomto týdnu hraje Mora tři utkání. Nejprve ve středu ve Vítkovicích (17.30), pak v pátek ve Zlíně (17.30) a nakonec v neděli zase konečně doma, to bude mít za soupeře Chomutov (17.00).

Petr Pelíšeksport@olomouc.cz

Reklama

Restaurace U Anči

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Restaurace se zahrádkou a salonkem.