Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 7.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Nenechte si ujít unikátní Fashion & Dining show! Sandra Švédová chystá módní přehlídku v Bistru Paulus

Tipy a názory

30.4.2022 aktualizováno 12.5.2022 10:14

Autor: red

Patříte k těm, kteří v pátek večer přemýšlí, zda jít na večeři, za kulturou nebo na party? V tom případě nebudete mít pátek 13. května 2022 za smolný den. Všechny tyto události totiž spojí módní návrhářka Sandra Švédová a šéfkuchař Roman Paulus v neobvyklé fashion & dining show.

Sandra Švédová představí v pátek 13. května 2022 od 18:00 hodin v Envelopa Office Center svou novou kolekci dámských modelů - jaro 2022. Tentokrát však mezi stoly v atmosféře večerního bistra. Desítky nových dámských oděvů a doplňky od designérky Moniky Říhové si budou moci návštěvníci vychutnat spolu s večerním menu, o které se osobně postará Roman Paulus ve svém nedávno otevřeném olomouckém podniku - Bistro Paulus. Poslední přehlídku osobité návrhářky doprovázela živá kapela a cimbál, tentokrát se o afterparty a možná i o změnu žánru postará DJ DOMEZ. Vstupenky je možné zakoupit na GoOut.net za 1 000 Kč.

Módní přehlídky Sandry Švédové je možné navštívit přibližně dvakrát ročně a vždy se jedná o pestrý zážitek. Prezentují dámskou módu s čistým designem, důrazem na detail a s vysoce kvalit ními materiály. Její showroom je možné navštívit v Penčicích poblíž Přerova, kde vznikají dámské oděvy pro celou škálu příležitostí. Od volnočasových mikin po svatební šaty.

"Tato přehlídka a kolekce mi daly svým rozsahem upřímně zabrat, ale věřím, že to bude největší a nejlepší show, kterou jsem kdy organizovala. Vůbec poprvé bude taky kolekce propojena s obuví, doplňky a gastronomickým zážitkem na hodně vysoké úrovni. Moc se na ten večer těším. Myslím, že se jedná o akci, kterou v našem regionu nevidíme často. Doufám, že si ten večer hosté vychutnají všemi smysly a srdečně všechny na fashion & dining show zvu," říká návrhářka Sandra Švédová.

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941