Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 16.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Nenechte si ujít jedinečnou akci plnou módy i skvělé zábavy. Local Event #7 klepe na dveře

Tipy a názory

17.5.2022

Autor: Lenka Šimková

Všichni milovníci módy a skvělé zábavy by si do svých diářů měli poznačit datum 16. června - v tento den se chystá v pořadí již sedmý Local Event. Módní událost se tentokrát stěhuje do stylových prostor NH Collection Olomouc Congress a pořadatelé slibují, že se máte na co těšit! ;)

Po Cafe New One a venkovní open-air party na nádvoří Long Story Short Eatery & Bakery se v pořadí již sedmý Local Event stěhuje do stylových prostor NH Collection Olomouc Congress. Unikátní módní událost proběhne ve čtvrtek 16. června od 18 hodin a slibuje hned pět módních přehlídek, bohatý raut a samozřejmě nebude chybět ani hodnotná tombola. "Módní přehlídky proběhnou v hlavním sále, nebude chybět ani tradiční minimarket, na kterém si návštěvníci budou moct zakoupit módní doplňky. O hudební doprovod se bude starat DJ Domez a zahraje nám i hudebník Elly Jay. Vstupenky jsou opět slosovatelné a s troškou štěstí tak můžete patřit k těm šťastlivcům, kterým se podaří vyhrát Mercedes na víkend nebo pobyt v jednom z hotelů sítě NH Collection Congress," lákají na akci organizátorky Local Eventu Petra Neoralová, majitelka Neo Beauty Clinic a Zuzana Sedláčková, majitelka showroomu s originální italskou módou MILLY.

Celou akcí bude provázet Vilda Šír, kterého můžeme znát z televizní reality show Love Island a mezi modelkami se v rámci módních přehlídek objeví i Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová. "Program jsme ladili do posledního detailu a doufám, že si každý přijde na své. Díky tomu, že se akce opět uskuteční na jiném místě, získá společenský večer zase jiný rozměr. Už se moc těšíme a doufáme, že si to přijdete užít s námi," říká závěrem Petra Neoralová.

Vstupenky na akci stojí 1 500 Kč a nově si je můžete zakoupit online přímo z pohodlí domova. Mimo to budou k dostání také na recepci NH hotelu i u partnerů akce - v Neo Beauty clinic, MILLY Fashion, u Leony Korhoňové i u Sandry Švédové.