Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 11 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Nenechte si ujít Letecký den. Koná se už příští víkend

Zprávy z regionu

16.8.2018

Autor: red

Vrcholí přípravy pro parádní zážitek na konci prázdnin pro celou rodinu. Už v pátek 24. a v sobotu 25. srpna se na letišti v Neředíně koná Letecký den.

Letiště Olomouc slaví 100. narozeniny, a proto je tentokrát program speciálně dvoudenní. V pátek vás čekají od 15:00 kapely ve stylu country, vyhlídkové lety, seskoky s padákem a další letecké aktivity.

V sobotu se na vás těší v doprovodném programu RADIO HANÁ STAGE, kde vám budou k tanci a poslechu od dopoledne do noci hrát ten nejlepší hudební výběr rockové, popové a country kapely. O zábavu se postará objev rádia Haná - Fleksible, a rádia Skyrock - Headache. Oblíbené songy vám v nápaditém aranžmá zahraje kapela Golden Delicious a veselou čtverylku si můžete zatančit při koncertech country kapel Koněboj, CountrAll a Otěže.

Letecký den v Olomouci se i letos pyšní kvalitní statickou ukázkou vojenské techniky a k prohlédnutí bude vybavení naší armády. Můžete si také vyzkoušet virtuální realitu nebo si vybrat nové auto či práci. To a více najdete v GREEN ZÓNĚ.

Jedinečnou zábavu pro vaše děti má na letišti připravenou DĚTSKÁ ZÓNA. Rozesměje je balonkový klaun, nové dovednosti získají v tvořivých dílničkách, dechberoucí triky předvede kouzelník a jedinečnou památku budete mít díky fotkám se superhrdiny. Jednoduše skvělá zábava v doprovodném programu Leteckého dne v Olomouci

Program letových ukázek se teprve chystá. Prozatím můžeme prozradit, že létání uvidíte už od sobotního dopoledne. Uvidíte velkou prezentaci RC modelářů s velkými leteckými modely a dynamickou ukázkou bojů z první a druhé světové války. V sobotu od 13:00 začne hlavní letecký program.

RÁDIO HANÁ STAGE (pódium) 10 až 22 hodin

10:00 Výsledek - talent Rádia Haná 2018

11:30 Headache - rockoví kantoři - objev Skyrocku 2018

13:00 Oficiální zahájení leteckého programu

13:05 Country blok s kapelami Koněboj a CoutryAll

16:00 Golden Delicious - koncert

17:30 Fleksible - objev Rádia Haná 2017

19:00 Country blok s kapelou Otěže

22:00 Ukončení programu

DĚTSKÁ ZÓNA (u pódia) 10 až 18 hodin

Dopoledne taneční a sportovní pohybové aktivity, kroužky, workshopy, ukázky sportů, 7. průzkumná jednotka Olomouc. Odpoledne malování na obličej, balonkový klaun, stavebnice, malování, tvorba dárkových předmětů, zpívánky na pódiu, vystoupení kouzelníka, superhrdinové a komentování doprovodného programu Leteckého dne.

GREEN ZÓNA (u pódia) 10 až 18 hodin

Prezentace vojenské techniky, airsoft, virtuální realita, stan Kaufland, stan AAA Auto a další.

red

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941