Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 6.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Nejkrásnější vánoční dárek je ten z kůže

PR ČLÁNEK

13.12.2022

PR článek

Přesto, že Vánoce jsou oblíbené a radostné svátky, vymýšlení dárků pod stromeček působí většině lidí překvapivě mnoho starostí. Co tomu mému zase letos nadělit? Co by si ta moje asi tentokrát přála? Čím víc se snažíme vymyslet něco originálního, tím větší je šance, že se netrefíme do vkusu našich nejbližších. Investice do dárků tak bývají často vyhozené peníze.

Dilna

adresa: Bořivojova 1, Olomouc (vstup z ulice Na Střelnici)
instagram: @dilnastore.cz
facebook: DILNAstore.CZ
web: dilnastore.cz
Otevírací doba: po - pá: 9:00 - 17:00  (v sobotu 10. a 17. prosince otevřeno 10:00 – 17:00)

Co tedy vsadit raději na jistotu a nechat se inspirovat aktuálními nákupními preferencemi českých zákazníků? Podle výsledků dotazníkového šetření realizovaného mezi našimi nakupujícími si většina žen ve věku 18 - 55 let přeje dostat od Ježíška něco krásného na sebe. Tohle asi nepřekvapí, o to zajímavější je však údaj, že 56 % z nich si přeje oblečení z pravé kůže. 78 % žen dává přednost koženým bundám a kabátům před kalhotami ze stejného materiálu. Pro ženy je tedy jasný hit letošních vánoc kožená bunda, nebo kabátek. Druhá nejsilnější skupina žen (34 %) si přeje jako dárek koženou kabelku, nebo psaníčko.

U mužů je situace poněkud odlišná. Většina dotazovaných mužů (43 %) doufá, že dostanou pod stromeček nějakou sportovně či rockově vyhlížející koženou bundu. Bundu klasičtějšího střihu si přeje 25 % chlapů, kožený kabát by pak pod stromečkem chtělo najít 13 % mužů. Mnohem víc dotázaných (78 %) by raději dostalo takový ten „tvrdší“ dárek: koženou tašku či kabelu. No a do třetice je tu skupina, která by byla šťastná za ručně šité, stylové kožené boty

I když preference zákazníků hovoří dost jasně ve prospěch dárků v podobě koženého oblečení či galanterie, mnoho lidí (především pak mužů) se takového nákupu obává. Překvapit svůj protějšek nevhodnou velikostí může vánoční atmosféru pořádně pokazit. Toho se bojí až 90 % dotázaných mužů ve věku 25 – 45 let. Mnozí (23 %) se stále obávají nakupovat oblečení přes internet. Tito respondenti tvrdí, že při výběru koženého zboží je nutné si danou věc nejprve, jak se říká, osahat. 

Tolik tedy data. A jaká je praxe? Jak to celé vidí Ježíšek?

1. Pokud si chcete svůj nejlepší kožený dárek k Vánocům jaksepatří osahat či vyzkoušet, ve značkové prodejně Dilna v Olomouci na vás čeká skutečný kožený ráj. Přijdete, posedíte
u kávy, vyberete. Žádný spěch. A s výběrem vám pomůžeme, budete-li chtít. (www.dilnastore.cz)

Objednejte si  voucher na nákup autentických produktů značky Dilna - www.dilnastore.cz  Skutečná radost bez omylů.

2. Pokud raději nakupujete pěkně na dálku, e-shop DilnaStore.cz nabízí desítky ženských
i mužských modelů kožených bund, kabátů, ale také kabelek a tašek pro práci, zábavu či cestování. A to včetně doplňkového sortimentu ručně šitých kožených pásků, pánských stylových bot, ale také značkových košil či džínsů. Vše s rychlým doručením a možností výměny.

3. No a těm z vás, kdo se bojíte špatného výběru, Ježíšek garantuje pomoc. Klidně nám pošlete míry osoby, kterou chcete obdarovat (obvod hrudi, pasu, výšku postavy, popř. váhu a obvod bicepsu) a my za Vás vybereme nejbližší vhodnou velikost. Prostě to budete mít bez starostí, a tak to má o Vánocích být.

4. Anebo víte co? Nejjednodušším řešením je svěřit váš dárek výběru těch, kterým je určen. Ano, hovoříme o dárkovém voucheru. Ten je nejlepší variantou pro každého, kdo nechce udělat radost sobě, ale těm, které má rád. Skutečnou radost bez omylů.

Tak už na nic nečekejte a začněte se na letošní Vánoce pořádně těšit. A mějte z každého dárku opravdovou radost, ať už ho dáváte, nebo dostáváte. 

A hlavně: ať Vám letošní Vánoce voní po kůži.