Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 7.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Nejdůležitější je pro nás charisma, říká ředitelka České Miss Eva Čerešňáková

Rozhovory

22.1.2018

Autor: pr roc

Boj o titul nejkrásnější Češky - Česká Miss 2018, byl již slavnostně zahájen. V Olomouci se dívky postupující do semifinále národní soutěže krásy budou vybírat už 27.ledna v Olympii a předsedkyní poroty, která o osudu dívek bude rozhodovat, bude ředitelka soutěže Česká Miss Eva Čerešňáková. Ta exkluzivně pro Olomouc.cz prozradila, na co se Česká Miss může těšit, či jakou dívku hledají.

Eva Čerešňáková. Eva Čerešňáková. Foto: Petra Odrazilová

Kdo se vlastně do soutěže Česká Miss 2018 může přihlásit?
Hledáme nové tváře, modelky, talentované či charismatické dívky. Soutěž je určena pro dívky ve věku 17 až 25 let, které jsou svobodné, mají štíhlou postavu i odvahu o titul bojovat. A sebrat odvahu určitě stojí za to! Vítězka získá ceny za více jak jeden milion korun i kontrakt s prémiovou kosmetickou firmou Juliette Armand za 750 000 korun. Všechny tři vítězky poletí na přední světové soutěže krásy.

Některé dívky jsou krásné, ale stydlivé. Jak byste je přesvědčila k účasti v soutěži?
Častokrát se stává, že dívky do soutěže přihlásí partner, kamarádka, sestra či rodiče. Pokud tedy kdokoliv o krásných dívkách ve svém okolí ví, ať je přihlásí na www.ceskamiss.cz Když sama dotyčná slečna přemýšlí, jak zaujmout či jestli na to má, ať to hlavně zkusí. Ty zkušenosti a modelingové příležitosti, které jí soutěž Česká Miss může nabídnout, za to stojí! To, co mi soutěže Česká Miss přinesla, jsem sama sepsala ve své knize Miss, sny vs. realita.

Jaký program bude v letošním roce čekat finalistky, pojedou i někam do zahraničí?
Finalistky čeká mnoho workshopů zaměřených na chůzi, modeling, mluvení na kameru, zdravou výživu či oblékání nebo správné líčení, stejně tak se finalistky mohou těšit na týdenní pobyt v Chorvatsku na jachtách, který finalistkám věnuje společnost Bemex. Finalistky se setkají i s mnoha známými tvářemi či vítězkami předchozích ročníků, které jim budou předávat své zkušenosti.

Foto: Petra Odrazilová

Jak důležitou roli hrají míry či třeba váha?
Nejdůležitější je pro nás charisma, vzhled, vystupování, krásná postava, ale neřešíme to, kolik má dívka kilogramů. Navíc na sobě každá může zapracovat a průběžně ukázat, že na to má právě ona. Míry jsou pro práci v modelingu důležité, ale nejsou při hledání královny krásy tím nejdůležitějším parametrem.

Jak se tedy dotyčná může do soutěže Česká Miss přihlásit a co pro to má udělat?
Stačí vyplnit přihlášku na www.ceskamiss.cz a 27.ledna přijít v Olomouci do OC Olympia od 13 hodin na casting. S sebou si dívky vezmou plavky, džíny, boty na podpatku a koktejlové šaty. Pokud by náhodou casting v Olomouci nestíhala, může přijet třeba 3.února na casting do Zlína.

A když byste nový ročník soutěže měla na závěr shrnout, jak byste ho shrnula?
Hledáme krásnou a charismatickou dívku, která získá příležitost reprezentovat Českou republiku na světové soutěži krásy v zahraničí, která dostane mnoho nových modelingových příležitostí, garantovaný kontrakt, hodnotné ceny a získá nové zážitky. Nová Česká Miss je také více online (sledujte sociální sítě České Miss), více charitativní i více propartnerská. Dívkám, partnerům i veřejnosti má zkrátka co nabídnout.

pr roc

Reklama

Prachárna Garden Restaurant

Katalog firem » Restaurace, stravování » Hotelové restaurace

Prostory restaurace, lobby baru a salonku je možné celoročně využívat při pořádání recepcí, banketů, rautů, velkých rodinných oslav, svateb na klíč, smutečních hostin, podnikových več...