Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 10 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Na skok do Neo Beauty Clinic: Ošetření, která stihnete za pouhou půlhodinku!

Advertorial

23.4.2021

Autor: PR článek

Rozhodli jsme se pro vás připravit informace o nejoblíbenějších procedurách z oboru estetické medicíny. Proč? Často se nás klientky dotazují na řešení drobných nedokonalostí a my se s vámi chceme o tato témata podělit. Navíc přidáváme v tomto nelehkém období i skvělé ceny! A čím jiným začít, než vysoce účinnou injekční lipolýzou…

Neo Beauty Clinic nabízí profesionální a laskavý přístup a prvotřídní služby.

Foto: Neo Beauty Clinic

Dokonalá injekční lipolýza – zbavte se podbradku a syslíků! Za pár minut!

Léto je před námi a my se začneme zbavovat přebytečných vrstev oblečení. K tomu patří i odhalování našich drobných nedostatků, které jsme si většinou za zimu nastřádali. Koukáte na sebe do zrcadla a ptáte se sami sebe, kde se vzala vaše druhá brada, podbradek či syslíky? Zvětšily se vám tváře? Někdy se nám podaří pár kilogramů shodit, ale přesto jsou oblasti, v nichž se tukové zásoby drží zkrátka déle.

Nebojte, nejste v tom sami. Naši proceduru nabízíme jak ženám, tak i mužům. Pokud nechcete podstupovat chirurgické zákroky, máme pro vás vysoce účinné řešení. Na pomoc přichází prémiová injekční lipolýza – ambulantní ošetření, které zredukuje menší množství tuku v oblastech, jako jsou podbradek, syslíky nebo tváře.

A jak to funguje? Injekčně se jemnou jehličkou do přebytečné tkáně aplikuje účinná látka obsahující kyselinu deoxycholovou, která v ošetřované oblasti navodí zánět a posléze se rozložené tukové buňky v těle přirozeně odbourají, čímž dojde k redukci objemu. Ošetření je téměř bezbolestné, jelikož se provádí v lokálním znecitlivění. Po aplikaci je možné pozorovat menší otok, který ale do pár dní odezní. Zákrok doporučujeme 2x až 3x opakovat, dokud nedosáhneme požadovaného finálního vzhledu.

Výsledek je úžasný a celý proces cenově velmi dostupný. Za nás procedura číslo 1!

Skvělá cena 3 000 Kč. Objednejte se na konzultaci na tel.: 774 917 616.
Sledujte www.neobeautyclinic.cz či Instagram.