Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 16.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Šťavnaté rty, jemná pleť a přirozená krása na míru! Vítejte v NEO BEAUTY CLINIC

Tipy a názory

18.3.2019

Autor: Zuzana Doleželová

Každá žena je krásná, to bez pochyby. Ale pouze ta, která je spokojená sama se sebou, vyzařuje svůj šarm navenek. Někdy ke štěstí stačí povedený den, kytice růží, jindy je zapotřebí si trochu pomoci. Pokud je, milé dámy, k tomu, abyste se cítily sebevědomé a atraktivní, nezbytné využít služeb pracoviště estetické medicíny a dermatologie, směle do toho! NEO BEAUTY CLINIC nabízí nadstandardní péči, profesionální a laskavý přístup a prvotřídní služby. A nejdůležitější je, že to vše při zachování přirozené a zdravé krásy.

V NEO BEAUTY CLINIC používáme nejmodernější materiály a technologie k omlazení vzhledu žen i mužů v každém věku, a to bez nutnosti chirurgických zásahů. Cílem není pouze odstranění nedostatků, ale komplexní řešení potíží či prevence stárnutí pleti...

Foto: Jan Procházka

NEO BEAUTY CLINIC

Čajkovského 1348/18a
Olomouc - Nová ulice
info@neobeautyclinic.cz
Tel. +420 774 917 616
www.neobeautyclinic.cz
Facebook
Instagram

"Klinika estetické medicíny a dermatologie vznikla docela náhodou," usmívá se manažerka Petra Neoralová. Její manžel je lékař a vlastní vyhlášenou ortopedickou kliniku, ona sama vystudovala ekonomii. Oblast ženské krásy, módy a lifestylu ji odjakživa velmi přitahovala, a tak v době, kdy byla na mateřské dovolené, začala uvažovat o tom, že vedle NEO SPORT CLINIC by mohlo vzniknout také místo zaměřené na oblast estetické medicíny. "Od počátků bylo jasné, že nechceme vybudovat velké centrum plastické chirurgie. Šlo nám o to vytvořit přátelské a milé prostředí, kde se budou ženy cítit skvěle. Kam přijdou, bude se jim plně věnovat odborník, a ony pak budou odcházet spokojené, sebevědomější a atraktivnější. Takový je začátek NEO BEAUTY CLINIC," popisuje sympatická Petra.

Soukromá klinika estetické medicíny a dermatologie si zakládá na profesionálním přístupu, všechny miniinvazivní zákroky provádí výhradně erudovaní lékaři a veškeré přípravky a materiály, které používají, jsou ty nejkvalitnější na trhu.

V oblasti estetické medicíny se NEO BEAUTY CLINIC soustředí na odstraňování vrásek, rejuvenaci pleti, nosoretní rýhy, zvětšení a omlazení rtů, odstranění kruhů pod očima, povislých koutků, korekci očních víček, na facelifting, na obnovu a podporu růstu vlasů, na plazmaterapii, na omlazení krku, dekoltu i rukou, na odstranění nadměrného pocení, lymfodrenáže nebo například na omlazení intimních partií kyselinou hyaluronovou. Přijít sem můžete rovněž na aromaterapeutickou masáž či revitalizační infuzní terapii, kterou ocení každá žena, která se cítí unavená a vyčerpaná. Z dermatologických zákroků je třeba zmínit ošetření akné, pooperačních jizev, odstranění kožních výrůstků, znamének, křečových žilek, červených žilek v obličeji nebo redukci pigmentových či stařeckých skvrn.

"Asi 60 procent dam k nám chodí s konkrétním požadavkem - nejčastěji jsou to výplně rtů kyselinou hyaluronovou, odstranění vrásek či kruhů pod očima aplikací botulotoxinu. Velmi žádané je také omlazení hřbetů rukou - ženy si stále více uvědomují, že pečovat pouze o obličej mnohdy nestačí, protože právě ruce odhalí náš skutečný věk," vyjmenovává Petra Neoralová s tím, že velkým "hitem" poslední doby je plazmaterapie. "Tato terapie, při níž se aplikuje vlastní plazma do obličeje, by se měla opakovat dvakrát až třikrát do roka, aby byl vidět kýžený efekt. Navíc ji doporučujeme kombinovat s kyselinou hyaluronovou," podotýká Neoralová. Dle jejích slov jde o vitaminový multikoktejl, elixír mládí odstředěný z vlastní krve.

Mnoho žen přichází na kliniku pro radu a doporučení. "S nimi probíráme, co je trápí, snažíme se najít řešení přímo jim ušité na míru. Profesionální a zároveň přátelský přístup k našim klientům je pro nás totiž prioritou. Na každého klienta máme rezervovanou hodinu času. Jsme rádi, když si u nás dá kávu, vínko, popovídá si s lékařem, prodiskutují společně možnosti ošetření, rozfázují si plánované zákroky... Zkrátka když se u nás cítí dobře," vyjmenovává Petra Neoralová. Na konzultaci s lékařem je třeba se objednat, standardně se čeká jeden týden, na zákrok pak maximálně dva týdny. V případě, že si klient objedná zákrok či proceduru, má konzultaci zcela zdarma.


Osobní a laskavý přístup celého našeho týmu a nadstandardní péče během zákroků i po nich je samozřejmostí a naší vizitkou.

"Vím, že částky, které u nás naši klienti utratí, nejsou nízké. Ale stojím si za tím, že za kvalitu bychom se obecně neměli bát si připlatit, obzvlášť v případě, že jde o naše zdraví. Materiály a výplně, které používáme, jsou ty nejkvalitnější na trhu - pracujeme se značkami Teosyal a Juvéderm. Za ně dáme ruku do ohně. Bohužel kliniky se velmi často předhání v nízkých cenách a příliš neřeší, co jejich produkt může způsobit. Tady platí, že levná výplň nikdy nemůže být nejkvalitnější a naopak - nejkvalitnější výplň nemůže být levná," vysvětluje Neoralová a dodává, že NEO BEAUTY CLINIC řeší stále častěji následky aplikace nekvalitního přípravku nebo následky neodborně provedených zákroků. To, že k nám odjinud přijdou nespokojené klientky pro radu nebo pro pomoc, je běžné," říká. 

Kvalitní přípravky jsou základem kvalitní péče, plus individuální a přátelský přístup a profesionální lékařský tým - to je NEO BEAUTY CLINIC

Foto: Jan Procházka

To, že se v NEO BEAUTY CLINIC necítíte jako "jeden z mnoha", je neoddiskutovatelný fakt. Individuální a přátelský přístup je pro kliniku příznačný. "Vážíme si každé naší klientky. Mnohdy je to tak, že si mladá dívka nebo žena na zákrok dlouho šetří. Víme, že se nejedná o malé částky, a velmi dbáme na to, aby tyto peníze, které se klientky rozhodnou investovat do sebe, byly správně vynaloženy," říká Petra Neoralová a doplňuje: "I právě proto dbáme, aby tu o každého bylo dobře postaráno." Klienti si navíc pokaždé odnesou malý dáreček - ať už je to vzoreček kvalitní kosmeceutiky, kolagenový nápoj nebo relaxační hydrogelová maska. Pro věrné zákaznice jsou připraveny i slevy a v předem určených měsících jsou rovněž vyhlášeny konzultace zdarma. 

Ne nadarmo je mottem NEO BEAUTY CLINIC "obnovení přirozené krásy". "Pojmy zdravá krása a přirozená krása jsou pro nás nesmírně důležité. I v oblasti estetické medicíny je třeba fungovat a pracovat s rozumem. Ano, estetická medicína je byznys, ale rozhodně neděláme vše. V našem zájmu i v zájmu našich klientek je, aby se po zákroku cítily sebevědomější a atraktivnější, ale aby zároveň zůstaly přirozené a samy sebou," vysvětluje Neoralová s tím, že v určitém procentu případů mezi klientkou a lékařem nedojde ke shodě: "To, co je jednoduše za hranou, neděláme."

Klinika estetické medicíny a dermatologie je otevřena všem ženám (ale i mužům), které se chtějí cítit krásnější, přitažlivější a mladší. "Tím, že jsme malé pracoviště, věříme, že vedle fundovaných lékařů, opravdu špičkových přípravků a nadstandardní péče naši klienti ocení osobní přístup. Náš zevnějšek je to, co nás prezentuje jako první, a nám záleží na tom, aby se naši klienti prezentovali co nejlépe. Je to i naše vizitka," říká na závěr Petra Neoralová. Novinky na klinice můžete sledovat na Instagramu.

Pokud si přejete splnit sen, toužíte po atraktivnějším vzhledu, nebo se jen chcete poradit o něčem, co vás trápí, neváhejte NEO BEAUTY CLINIC navštívit. Garantujeme vám, že odejdete s úsměvem a o kousek sebevědomější!