Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 4.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Moravská filharmonie nabídne live stream klasické a soudobé hudby

Zprávy z regionu

31.3.2020

Autor: roc

Přenos začne 1. dubna v 19:00

Moravská filharmonie Olomouc připravila pro své posluchače a příznivce živý přenos houslového a klavírního recitálu. Koncertní mistr Moravské filharmonie Vít Mužík a klavíristka Lucie Kaucká předvedou díla klasické i soudobé hudby. Koncert se uskuteční ve spolupráci s nahrávací společností PARMA Recordings a bude k vidění živě na webu a facebooku Moravské filharmonie ve středu 1. dubna od 19 hodin.

„Věříme, že hudba dokáže povzbudit a přinést radost v každé životní situaci. Proto jsme pro naše posluchače i veřejnost připravili koncert ve formě živého přenosu s nadějí, že tím pomůžeme v lidech vzbudit radost a že jim v současné nelehké situaci přineseme do jejich domovů pohodu a skvělý hudební zážitek,“ říká Jonáš Harman, ředitel Moravské filharmonie Olomouc.

Díla Antonína Dvořáka, Bedřicha Smetany, Eugèna Ysaÿe, Lionela Sainsburyho a Willema van Twillerta provede koncertní mistr Moravské filharmonie Vít Mužík a klavíristka Lucie Kaucká. Z důvodu mimořádných hygienických opatření umělci vystoupí před prázdnou Redutou.